Зареждане

Волкановски иска титлата, но е готов и за Чарлз Оливейра

Волкановски иска титлата, но е готов и за Чарлз Оливейра
Публикувано на: Юни 28, 2024 в 08:00 ч
Александър Волкановски, бивш шампион на UFC в категория перо, си взема дълга почивка от битките. Той обаче не иска да чака твърде дълго и ако не получи битка за пояса, може да опита отново в лека категория.

По време на събитието UFC 298, което се проведе на 17 февруари в САЩ, Александър Волкановски, шампионът в категория перо, беше нокаутиран и загуби пояса в битка срещу Илия Топурия. След тази битка Волкановски реши да си вземе по-дълга почивка от изявите в клетката.

В интервю за Fox Sports Australia обаче той призна, че не възнамерява да чака твърде дълго. Алекс е отворен за нов дуел в лека категория и се цели в Чарлз Оливейра:

"Чух, че Илия и Макс са приели битката помежду си, така че ще трябва да говоря с UFC и да видя какви са плановете. Казах им, че искам почивка и UFC искаха аз да си почина. Така че, ако битката, която казах, е уредена, нямам проблем с това. Не мога да очаквам UFC да ме чакат. Ако Илия се бие с Макс, надявам се тази битка да се случи бързо, защото искам да се бия тази година. Не искам да чакам повече.

Ако не получа шанс за титла до края на годината, ще имам нужда от нещо вълнуващо. Може би битка с Чарлз Оливейра. Има и други, но Майкъл Чандлър иска да изчака Конър Макгрегър. Дъстин Порие и Джъстин Гейджи изглежда ще си вземат дълга почивка. Няма никой в категорията перо, който да е вълнуващ или нов за мен, с когото да не съм се бил. UFC казаха, че следващата ми битка ще бъде за пояса.", каза Волкановски.

Може ли Алекс да бие Оливейра ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес