Зареждане

Джейк Пол: Нейт Диас е боецът с най-слабите удари

Джейк Пол: Нейт Диас е боецът с най-слабите удари
Публикувано на: Юни 23, 2024 в 05:00 ч
Противоречивият ютубър, превърнал се в боксьор, Джейк Пол, направи някои смели твърдения относно потенциалния си реванш срещу ММА боеца Нейт Диас. В скорошно интервю Пол заяви, че Диас е боецът с най-слабите удари, с когото се е сблъсквал.

"Проблемното хлапе" твърди, че ударите на Диас били толкова слаби, че предизвиквали смях у него. Коментарите на Пол идват като отговор на продължаващите спекулации за потенциална втора битка между двамата. В своята кариера в ММА Диас е успявал да разклати корави ММА бойци.

Въпреки това, според Пол, силата на Диас не е толкова голяма, колкото може да изглежда.

„От всички, с които съм правил спаринги през целия си живот и всички, с които съм се бил, аз буквално дори не говоря глупости, но Нейт Диас е боецът с най-слабите удари. Не съм се бил срещу боец с по-слаби удари. Ако битка между нас стигне до игра на земята, то дори и Нейт да е върху мен, просто бих го изхвърлил от себе си.", споделя Пол.

Джейк и Диас се биха преди 1 година в боксов мач. Пол успя да спечели с решение. Сега той се готви за завръщане на ринга, което ще се проведе на 20 юли в Тексас. Джейк ще мери сили с ММА боеца Майк Пери.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес