Зареждане

Феновете призоваха за отмяна на Джейк Пол - Майк Тайсън

Феновете призоваха за отмяна на Джейк Пол - Майк Тайсън
Публикувано на: Юни 1, 2024 в 02:00 ч
Сякаш скорошният срив бе оставил своя отпечатък върху него. Майк Тайсън се завръща в тренировките и определено не е като да е на 100 процента.

Пропорционално на неговата възраст и здравословно състояние. Така може да се опише последното видео, което звездата публикува в социалните си мрежи. За да може да се мери с тридесет години по-младия ютубър Джейк Пол, той сега работи повече, но това не му се отразява добре.

Това продължително натоварване, при това без почивка, явно не е добре за тялото му.

„Мисля, че е погрешно Майк да се връща към тренировките толкова бързо, след като колабира наскоро в самолет.“, каза Майкъл Биспинг.

В контекста на въпроса трябва да се помни, че Железният Майк, малко преди 58-ия си рожден ден, лети из Америка, изпълнявайки медийни задължения и тренирайки, когато е възможно. Преди рутинен полет от Маями до Лос Анджелис обаче той повикал службите за спешна помощ и отложили връщането му в Калифорния с два дни. Причината са горещи вълни, задух и неразположение.

Представители на екипа на Тайсън казаха, че вината е в неизправната климатична инсталация, която не циркулира добре въздуха, поради което самолетът е бил толкова горещ преди излитане. Никой обаче не спомена истинската причина. Бягането на Майк на бягаща пътека повдигна повече въпроси, отколкото отговори.  

Феновете са притеснени за неговото здраве и не искат да го виждат срещу Пол.

„Някой да ми каже, че това е просто шега.“, пише един от последователите на Тайсън, търсейки смисъла на видеото.

„Моля, отменете този мач, преди да е станало твърде късно. Майк наистина няма нужда от това.“, защитиха безспорната боксова легенда.

„Майк е животно, той никога не се предава. Джейк Пол трябва да му отдаде дължимото за неговата решителност и да спре да играе ролята на герой, защото влиза в мач с ветеран. Какво спечелиш от една такава победа ? Няма печалба.“, пишат други.

Трябва ли да се отмени битката, която е планирана за юли в Тексас ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес