Зареждане

Дмитрий Бивол планира да се завърне през октомври

Дмитрий Бивол планира да се завърне през октомври
Публикувано на: Юли 13, 2023 в 02:00 ч
Еди Хърн каза, че неговият клиент, шампионът по бокс в полутежка категория на WBA Дмитрий Бивол, планира да излезе на ринга през октомври.

В момента се водят преговори с потенциални съперници. За последно руският шампион защити титлата си през ноември 2022 г., тогава той победи мексиканеца Жилберто Рамирес с решение. След тази битка непрекъснато се говори за две битки супер битки с участието на Дмитрий Бивол.

Първата беше реванш с Канело Алварес, а втората обединителен мач с Артур Бетербиев. За съжаление и Алварес, и Бетербиев вече имат насрочени битки. Бивол все още остава без опонент, но иска да се върне през октомври, което ще означава, че той е почивал почти 1 година.

„Той ще се върне на ринга през октомври. Защо мислите, че не се бие ? Защото беше контузен. Той ще бъде готов да се завърне през октомври.“, каза Еди Хърн.

Ако погледнем ранглистата на WBA в полутежка категория, Бивол е следван от трима британци - Джошуа Буаци, Дан Азис и Антъни Ярд, както и американеца Джо Смит. Със Смит Бивол вече се боксира и го победи. На Буаци и Азис бяха предложени битки с Дмитрий, но и двамата отказаха.

Следователно екипът на Дмитрий ще отиде по-надолу в списъка. Следващ е третият номер в рейтинга на WBA Антъни Ярд. Самият Бивол каза, че Ярд става все по-добър и по-добър, така че може би тази битка в момента е една от най-интересните и интригуващи за Дмитрий.

Ще видим кой ще бъде избран за Бивол.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес