Най-големият сайт за бойни спортове

       

Трима татуисти критикуват татуировките на UFC бойци

Трима татуисти критикуват татуировките на UFC бойци
Публикувано на: Ноември 27, 2017 в 11:46 ч
 
 Трудно ще е да намерим боец от UFC, който да не е рисуван, но какво ли мислят професионалните тауисти за техните придобивки?
 
За целта в Канада събраха трима професионалисти - Ronan Gibney, Shannon Hayward и Evan Mackinnon, които общо имат 39 години опит в бранша.
 
Бившият шампион в категория петел Cody Garbrandt го отнася първи, като Gibney споделя, че рисунките по врата му навярно са били болезнени, особено около адамовата ябълка. Mackinnon междувременно предполага, че Garbrandt криел по този начин предишна татуировка, като малко след това определя и татуса на гърдите му като "отвратителен".
 
И тримата обаче единодушно одобряват татуировките по гърдите на Mark Hunt, като Gibney дори показа своето възхищение от използваните сенки.
 
Одобрение получава и черно-белият ръкав на Megan Anderson, като тримата татуисти също определят и "The Damage" на Darren Elkins като "прилична", колкото и да бъде оплювана тя.
 
Мечът на Brock Lesnar пък бива посрещнат от смесени чувства, като професионалистите заключават, че татусът е "разпознаваем", но "можело и по-добре".
 
На финала, горилата на Conor McGregor също се радва на одобрение - "брутална", "добре направена", но и "не добре балансирана" са сред думите, с които я описват тримата татуисти.
 
 
В крайна сметка, коя се оказва любимата татуировка на тримата професионалисти?
 
Gibney и Hayward се спират на черепите на Mark Hunt, докато Mackinnon дава своя глас за McGregor.
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Статии

10 неуспешни завръщания на бойци от UFC през 2017г.

10 неуспешни завръщания на бойци от UFC през 2017г.
Имаше определени бойци от UFC, които бяха извън играта за дълго време, но през 2017г. се завърнаха и загубиха двубоите си по унизителен начин.
Статии » февруари 6, 2018 (0)
цялата статия

Петте най-големи събития в историята на UFC — според Google

Петте най-големи събития в историята на UFC  — според Google
За своята осемнайсет годишна история Ultimate Fighting Championship, ни направи свидетели на страхотни двубой, брутални нокаути и фамозни събмишъни. Просто ставахме свидетели на уникални събития!
Статии » юни 8, 2011 (2)
цялата статия
Мнения в Facebook