Зареждане

Трима татуисти критикуват татуировките на UFC бойци

Трима татуисти критикуват татуировките на UFC бойци
Публикувано на: Ноември 27, 2017 в 11:46 ч
 
 Трудно ще е да намерим боец от UFC, който да не е рисуван, но какво ли мислят професионалните тауисти за техните придобивки?
 
За целта в Канада събраха трима професионалисти - Ronan Gibney, Shannon Hayward и Evan Mackinnon, които общо имат 39 години опит в бранша.
 
Бившият шампион в категория петел Cody Garbrandt го отнася първи, като Gibney споделя, че рисунките по врата му навярно са били болезнени, особено около адамовата ябълка. Mackinnon междувременно предполага, че Garbrandt криел по този начин предишна татуировка, като малко след това определя и татуса на гърдите му като "отвратителен".
 
И тримата обаче единодушно одобряват татуировките по гърдите на Mark Hunt, като Gibney дори показа своето възхищение от използваните сенки.
 
Одобрение получава и черно-белият ръкав на Megan Anderson, като тримата татуисти също определят и "The Damage" на Darren Elkins като "прилична", колкото и да бъде оплювана тя.
 
Мечът на Brock Lesnar пък бива посрещнат от смесени чувства, като професионалистите заключават, че татусът е "разпознаваем", но "можело и по-добре".
 
На финала, горилата на Conor McGregor също се радва на одобрение - "брутална", "добре направена", но и "не добре балансирана" са сред думите, с които я описват тримата татуисти.
 
 
В крайна сметка, коя се оказва любимата татуировка на тримата професионалисти?
 
Gibney и Hayward се спират на черепите на Mark Hunt, докато Mackinnon дава своя глас за McGregor.

0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес