Зареждане

Топ 5 изпълнени с гняв UFC срещи

Топ 5 изпълнени с гняв UFC срещи
Публикувано на: Април 18, 2018 в 20:57 ч

Кой не обича хубавите двубои, изпълнени с гняв и омраза между бойците - нищо чудно, че тези срещи винаги са сред най-продаваните.

В следното видео, подготвено ни от UFC Now, можем да видим Kenny Florian и Alan Jouban, заедно с Megan Olivi, как класират своите топ 5 изпълнени с гняв срещи от UFC. Има и една, за която всички са съгласни.

И тримата споменават втората среща на Ronda Rousey и Miesha Tate, която се проведе по време на UFC 168. Каква изненада, нали? Омразата между тях беше толкова искрена и очевидна - нищо общо няма с всичките инсценирани свади, които станаха някак модерни напоследък.

През целия 18-ти сезон на TUF двете така се бяха хванали за гърлата, че е истинско чудо как завършиха без инциденти.

Често се случва и омразата да е толкова силна, че бойците от страх да не загубят от противника си, започват играят изключително предпазливо, което както можете да се досетите, не влияe добре на самата атрактивност на срещата. Битката на Rousey и Tate обаче не беше такава.

И въпреки че Ronda приключи срещата с емблематичния си армбар, Tate също не ѝ отстъпи.

Друга среща, за която се съгласиха двама от коментиращите е и вторият сблъсък между Conor McGregor и Nate Diaz - въпреки че и двете им срещи си бяха отличителни по свой начин.Надяваме се McGregor и Diaz някой ден отново да се срещнат в Октагона - безспорно се справят добре както с битката, така и с нажежаването на обстановката преди срещата.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес