Зареждане

Скритата истина зад перфектните тела в Instagram

Скритата истина зад перфектните тела в Instagram
Публикувано на: Март 22, 2017 в 18:00 ч
 
В днешно време е нещо напълно нормално млади и красиви хора постоянно да показват телата си на останалите. В крайна сметка, за това сериозно спомагат и социалните мрежи, които ни дават една добра трибуна да показваме резултатите си от упоритите тренировки в залата или правилното хранене.


Не винаги обаче нещата са такива, каквито изглеждат. Доказателство за това ни дава фитнес треньорът Anna Victoria, която предприе една много смела инициатива, а имено - да покаже истината зад иначе наглед “перфектните” снимки в Instagram.В серия от постове в социалната мрежа, Anna публикува по една “перфектна” снимка на тялото си, а точно до нея - как всъщност изглежда то, когато тя не позира под правилния ъгъл или начин.

Там Anna позира по два различни начина - права, за т.нар. "моделски" снимки, където изглежда перфектно, и седнала, където тя показва, че коремът й не винаги изглежда безупречно. Най-удивителното е, че снимките са направени в разстояние на само две минути!Anna Victoria споделя, че се е решила на тази инициатива, за да докаже, че това, което често виждаме в интернет или по списанията, не винаги отговаря напълно на действителността. И че не винаги нещата са такива, каквито изглеждат, а никой не е наистина "перфектен".

Други фитнес блогъри се съгласиха с Anna и също се включиха към нейната инициатива.


 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес