Зареждане

Професионални бойци реагират на махането на борбата от Олимпийските игри

Професионални бойци реагират на махането на борбата от Олимпийските игри
Публикувано на: Февруари 13, 2013 в 09:01 ч
Снимка: wikimedia.org
Както вчера ви съобщихме, борбата беше шокиращо махната като спорт от Олимпийските игри през 2020-та година. Обществото на борците и ММА състезателите беше потресено. Все още не е потвърдено дали един от най-древните спортове няма да се върне обратно през 2020-та, но изглежда шансовете са малки.

Въпреки това занимаващите се с двата спорта професионално, заявиха че ще направят всичко по силите си, за да променят решението на Международния олимпийски комитет (МОК). Ето част от реакциите на спортистите.

Pat Miletich (ММА състезател и треньор)
МОК искат да махнат борбата от Олимпийските игри и това е потресаващо. Кой мислят, че е бил първоначалния олимпийски спорт? Гадни хора в костюми!

Jon Jones (шампион на UFC в полу-тежката категория)
Борбата ще бъде свален от Олимпиадата? Това не може да е истина.

Tom Watson (предстоящия опонент на Станислав Недков)
Разбрах, че борбата няма да е част от Олимпиадата през 2020-та. Как е възможно това? Борбата е съществена част още от първите олимпийски игри.

Ben Henderson (шампион на UFC в леката категория)
Всички останали спортове са страхотни и допринасят за развитието на атлетите, но никой друг спорт на планетата не може да ти даде това, което борбата ти дава.

Gray Maynard (ММА състезател)
В това няма никакъв смисъл...

Kenny Florian (бивш ММА състезател)
Борбата е дисциплина, забава, фокус, учене и преодоляване на предизвикателства. Децата имат нужда от това повече от всякога.

Ben Burroughs (състезател по борба)
Не е свършено. Ще продължим борбата за да запазим спорта, който обичаме. Не спирайте да мечтаете и не спирайте да вярвате.

Henry Cejudo (състезател по борба)
Всички могат да свършат своята част. Просто изпратете e-mail на всеки от долния списък за това, че не желаете борбата да бъде премахвана.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес