Зареждане

Пет популярни ММА ритуала преди битка

Пет популярни ММА ритуала преди битка
Публикувано на: Юли 6, 2017 в 08:00 ч
 
Ако бихте могли да изберете една обща черта, която всички спортове споделят, коя би била тя?
 
Трудно е да се определи една обща тема, споделена от всички спортове, но почти сигурно е, че можете да видите всеки играч или треньор да прави нещо, за да се подготви за предстоящия мач.
 
От пълзене в клетката и плачене до пляскане и пеене, тук са пет от най-скандалните ММА ритуали преди битка.
 

5. Clay Guida

 
Ако всеки боец от ММА може да бъде представен като някакъв талисман, енергизирано зайче ще бъде най-подходящо за Clay Guida. Една топка от енергия, която е избрала доста болезнен ритуал, който да бъде изпълнен преди всяка битка. Guida поема няколко стабилни шамара по лицето от по-големия му брат Jason.
 

 

4. Rashad Evans

"Suga" Rashad Evans, бивш шампион на UFC в полутежка категория, влиза в Октагона по един и същи начин вече години наред. Често имитиран от други бойци, Evans предпочита да пълзи вътре в клетката, почти като че ли преследва плячката си, преди да покаже няколко добри техники за борба и да започне войната.
 
 

3. Ronda Rousey

 
Независимо дали с музиката на която влиза или с интензивният начин, по който те ся представя по време на разходката си до Октагона, Ronda Rousey има няколко начина, заради които феновете я харесват. Преди битката и с Holly Holm, Rousey призна, че двете трябва да направят това, за което много фенове не знаят - да правят секс и да проронят няколко сълзи, макар и не непременно в този ред.
 
 
 

2. Wanderlei Silva

 
Ако сте запален фен на ММА, огъването на ръцете на Wanderlei Silva ще ви бъде много познато, тъй като вероятно сте го виждали да го прави точно преди да започне да наранява противниците си в Pride и UFC с тях.
 
 

1. Diego Sanchez

 
Първоначално възприета като техника от Tony Robbins, скандирането на Diego Sanchez "Да!" е също толкова забавно, колкото е подходящо и за боец като "The Nightmare". Тези дни може да видите много фенове на WWE по целия свят, които да правят точно това. Заразно е, не го опитвайте!
 


0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес