Зареждане

Още 5 невероятни истории от живота на Bas Rutten

Още 5 невероятни истории от живота на Bas Rutten
Публикувано на: Август 4, 2018 в 13:33 ч
Разказахме ви 5 фрапантни истории от живота на харизматичната ММА легенда Bas Rutten, но защо да се ограничаваме само с тях при условие, че има още с какво да се позабавляваме. Затова сме подготвили още пет, с които продължаваме още сега.


Татуировката от ЯкудзаПрез годините се говори за влиянието на Якудза върху PRIDE и бившият коментатор за организацията си има своята история с мафиотксата групировка.
Докато е на стриптийз, дългокос японец приближава Rutten и му се представя като голям негов фен.

Малко след това 'фенът' си сваля тениската и показва многобройните татуировки по тялото си, в следствие на което Rutten забелязва, че много хора из заведението просто решават да си съберат нещата и да си тръгнат. Тогава той разбира, че си говори с член на Якудза. Въпреки всичко Bas продължава разговора, споделяйки, че не може да си намери човек да го татуира. В отговор на това той получава предложение да се видят на другата сутрин.

Разбира се, на следващия ден Rutten и приятелят му от PRIDE, коментаторът Mauro Ranallo отиват на адреса, за да открият едно подземие - 5 етажа под земята.

Влизайки, те забелязват клетка, където тренирал легендарният кикбоксьор Masato, но сега се ползвало за дом на два злобни добермана. На всичкото отгоре, двамата разказват, че са видяли и човешки черепи из помещението, един от които с дупка от куршум.

Тогава имало и други хора в подземието, но японецът ги изгонил, заключвайки вратата след себе си. Предполагаме на Rutten и Ranallo им е било доста притеснено.

Все пак човекът татуирал Rutten и то доста добре.


Забавата с хотелската терасаПрез 1996-та Bas Rutten е в Япония, за да се подготви за срещата си с Guy Metzger на Pancrase: The Truth 2, когато решава да изиграе шега на боеца Frank Shamrock.
Rutten се опитал да влезе в стаята на Shamrock, като излязъл през прозореца на своята стая на 42-рия етаж, за да стигне до балкона на Shamrock.

По пътя обаче Rutten осъзнал, че е направил голяма грешка, когато прозорецът се отворил и вътре бил някой друг, но не и Shamrock.

Rutten се изсмял и набързо си се върнал в стаята, като момент по-късно от охраната му се обадили да му съобщят, че идват на проверка. Rutten се съблякъл, за да ги убеди, че е спял през цялото време, покривайки същевременно всякакви следи от пакостта си.

Алибито се оказва доста добро, защото охранителите така и не разбират как той е излязъл отвън, като дори му се извиняват за безпокойството.


Катастрофата в ЯпонияОколо 2003-2004 Bas Rutten отива на парти след събитие на PRIDE, след което се прибира в хотела си с Jeff Sherwood и Josh Gross.
Rutten тогава е трезвен, но не вижда миниванът, който се е засилил към него по улицата и бива ударен. Боецът отлита, като на целия ужас свидетели стават Sherwood и Gross.

Rutten полежал известно време без да мърда и Sherwood дори се зачудил дали не е мъртъв. Изведнъж обаче боецът се раздвижил, изправил си се и обявил, че всичко е наред.

Едва в хотелската си стая той разбира, че дънките му били разкъсани и бил изгубил 'голямо парче месо' от бедрото си.


Зашиването на раната
Една вечер през 2008-ма Rutten изтърва пакет с бири, нарязвайки си бедрото.

99% от хората биха отишли директно в болница, за да ги зашият, но не така постъпва нашият герой, който решава в този момент да си свърши работата сам. Той дори споделя, че преди чакал много в някаква болница и не искал това да се повтаря.

И така, не само, че успява сам да се зашие с тъпата игла, но дори вика децата си да снимат целия процес от началото до края, за да знаят какво да правят, ако изпаднат някога в подобна ситуация.


Нокаутът на ротвайлера
Докато е със семейството си в парка, приятелът на тъщата му решава да пусне без каишка огромния си ротвайлер, който захапал териера на Rutten за врата.

Когато собственикът на ротвайлерът се паникьосал, Rutten набързо се намесил и изритал в главата кучето, карайки го да се претърколи. Така, разбира се, освобождава от схватката териера, но насъсква ротвайлера срещу себе си. За щастие, дългогодишните му тренировки се отплащат и той успява отново с ритник в главата да нокаутира директно побеснялото животно.

Кучето полежало известно време и после пак започнало да ръмжи по Rutten. Когато обаче той тръгнел към него, то вече единствено бягало.
0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес