Зареждане

Още 5 ММА бойци, извършили брутални убийства

Още 5 ММА бойци, извършили брутални убийства
Публикувано на: Юли 23, 2018 в 21:04 ч
Вече ви представихме 5 случая на ММА бойци, забъркали се в убийство... или няколко дори. Но защо да спираме дотам? Не е случайно, че сме по-брутални от всички и затова ви представяме още 5 ММА състезателя, с който като че ли е по-добре да си нямате дрезги.


Thomas Gary Mawson


През своята къса ММА кариера Mawson успя да отбележи 3 победи и 1 загуба, като всичките си успехи дължи все на задушавания с rear-naked choke.
Въпреки че спира да се състезава през 2012-та, той все пак успява отново да влезе в заглавията три години по-късно, когато бил обвинен в убийство.

В съда става ясно, че Mawson предизвикал жертвата Bryan Knox на двубой, за да разрешат спор от преди години.

Двамата се разбрали да се срещнат в задната уличка на индустриален район и скоро започнали да се бият.

Mawson твърди, че Knox се въоръжил с чук от вана си след като си разменили няколко удара, което довело и до поредното задушаване с rear-naked choke от страна на Mawson.

В последствие обаче става ясно, че Mawson оказал по-сериозен натиск на врата на жертвата си и го счупил.

Без да знае, че Knox е вече мъртъв, Mawson го треснал в земята и решил да се снима с безжизненото му тяло.

Mawson се признава за виновен и получава 5 години затвор като присъда.


Amokrane Sabet


Татуираният алжирец, Amokrane Sabet бележи 1 победа и 3 загуби в ММА кариерата си преди да се премести в Бали, където прекарва две години - между 2014 и 2016.
През това време той си изградил репутация на калпазанин, който тормозил местните собственици на бизнеси, като дори бил заплашен с депортация.

На 5-ти май 2016 полицията се появила в дома на Sabet и го арестували след като отказал да се яви на разпит.

Когато пристигнали служителите на реда обаче, били посрещнати от 49-годишния Sabet, който бил награбил нож и в последствие убил 39-годишния полицай Anak Agung Putu Sudiarta, пробождайки го 8 пъти във врата, гърдите и бедрото.

Има кадри, които показват как той продължава да се разправя с останалите полицаи, които го стреляли с гумени куршуми, но в последствие преминали и на истински.

Скоро Sabet се сгромолясал мъртъв на земята. По-интересното е, че аутопсията показва, че въпреки 15-те куршума в тялото, Sabet все пак е умрял от прорезна рана във врата.


Amar Suloev


Арменецът Amar Suloev е истински ветеран в спорта, с рекорд 24-7 в организации като UFC, PRIDE и М-1.
След като се оттегля от спорта обаче се смята, че Suloev е тръгнал по лош път, под влиянието на Sergei Zirinov - политик, който бил обвинен в убийството на своите политически врагове.

Suloev бива набелязан от полицията като част от групировка, замесена в убийството на 3-ма души - директор на санаториум, Vitaly Sadovnichy, и жена му, Olga Ivankina, заедно с бизнесмена Salman Nabiyev. Цялата случка се причислява към опита за убийство на Nikolai Nesterenko.

По-специално, Suloev е посочен като шофьор по време на неуспешното убийство на Nesterenko, от което той успял да се измъкне жив, но все пак наранен. За разлика от шофьора му, който не извадил същия късмет.

Случаят покрай Suloev все пак бил потулен, защото боецът се разболял от рак 4-та степен на стомаха докато бил в затвора и присъдата му била отстранена. Малко след това умира едва на 40 години.


Justin Levens


UFC ветеранът Justin Levens все още се състезава активно в ММА, когато се самоубива в края на 2008-ма. Малко преди това убива жена си.
В последния им ден, 28-годишният, който тогава бил отстранен от ММА заради нарушение на правилника относно допинга, и 25-годишната му жена трябвало да бъдат в съда след като нападнали мъж, който им дължал пари.

След като не се появили обаче, техен познат отишъл да провери какво се случва с тях, но бил посрещнат от ужасяваща гледка в спалнята на двамата. Levens бил прострелян в главата, а Sara лежала мъртва с рана в гърдите.

Из цялата стая имало разхвърляни обезболяващи и антидепресанти и въпреки че е нямало предсмъртно писмо, от полицията заключили, че става въпрос за убийство и самоубийство.


Roshaun Jones


В началото на своята MMA кариера, Jones вече има възможността да се бие в Bellator, но губи срещата и отбелязва 2 победи и 6 загуби преди животът му да тръгне в съвсем друга посока в началото на 2017-та, когато бива арестуван като заподозрян за двойно убийство в Оклахома.
Jones се опитал да обере местна пералня в Дел Сити, Оклахома, но нещата се объркали и той влязъл в пререкания с мениджъра на обекта - 42-годишния Nekia Jackson, като 60-годишния клиент Russ Roberts също се намесил.

Jones открил огън, убивайки и двамата преди да открадне 200 долара и да избяга.

Jones бива арестуван няколко дена по-късно и въпреки че пледира за невинност, той получава смъртна присъда.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес