Зареждане

Нинджа на седмицата: Най-смъртоносната техника за самоотбрана

Нинджа на седмицата: Най-смъртоносната техника за самоотбрана
Публикувано на: Май 4, 2014 в 09:26 ч
Това просто е джакпот. Едно от най-абсурдните и същевременно забавни клипчета, които сме срещали.

Думите ни немогат да опишат това, което се случва в следното видео.

За всяка една школа, която преподава истински методи на самоотбрана, по света има 1000 други, които показват подобни глупости, като заснетото.
 
 
Човекът от видеото не е инструктор по никакво бойно изкуство. Той е самозванец, който се нарича Ashida Kim. Но след разследване от страна на сайта Bullshido.net, сайт посветен на разобличаването на подобни самозванци, се оказва, че истинското му име е Radford Davis. Освен че се представя като смъртоносна нинджа, Kim/Davis също така раздава по пощата и сертификати за завършените електронни курсове при него. Член на Bullshido дори е успял да се сдобие със сертификат за това, че е черен колан по Вале Тудо под Kim/Davis.

Предполагаме, че вече сте отвратени от подобна простотия и бихте изтряскали един юмрук в главата на тази нинджа? Всъщност това може да се случи. Нарича се "Предизвикателство за $10 000". Всеки, който иска да се изправи срещу нинджата може да го направи като даде $25 000 гаранция, че "няма да размисли в последния момент и да избяга", както и да плати на Davis $10 000 за битката плюс настаняването му в хотел и храната. Чудно, а?

А, забравихме да ви кажем - освен това този тип твърди, че може и да левитира:
 
 
Кажете ни, може ли да бъде по-зле от това?

Ако видяното по-горе още не ви е изпържило мозъка, ето ви още един "мастър", който да ви смае - "Шапката е по-силна от меча".

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес