Зареждане

Нинджа на седмицата: Мистичното бойнo изкуство Бо фунг до

Нинджа на седмицата: Мистичното бойнo изкуство Бо фунг до
Публикувано на: Май 12, 2014 в 09:26 ч
Какво? Не сте ли чували за Бо фунг до? Вие сериозно ли се занимавате с бойни изкуства или тренирате просто ей така? Спокойно, ние ще се постараем да запълните този пропуск.

Бо фунг до е "бойна система, която е насочена към самоотбрана срещу един или повече нападатели." Реално прилича донякъде по ударите си на винг чун, затова и името и означава "Пътят на внезапната буря".
 
 
Според горното видео, тази система е най-добрият начин да се подготвиш за нападение от няколко на брой атакуващи, облепени с повече подплънки от сутиен на непълнолетна тийнейджърка.

Но това не е всичко. Има друг много важен аспект в това бойно изкуство: да се биеш, осветен от прожектори, докато те засипват с фалшив сняг.
 
 
В тяхна защита можем да кажем, че сме виждали и доста по-шокиращи нинджи в интернет. Тук поне момчетата са се екипирали добре и имат прилично обзавеждане на залите. Дори би било интересно да се тренира някой истински боен спорт в някоя от техните зали, за да се види разликата в приложението му на мокър и тъмен терен, срещу този на ринга или клетката. Хубаво е и че търсят пълния контакт... макар че го правят грешно - какво точно научава "атакуваният"? Ако три бабанки решат да нападат, те няма така вяло да побутват жертвата си, а и най-малкото няма да падат от един шамар. За да видите точно за какво става въпрос, може да посетите и официалния YouTube канал, посветен на бо фунг до.
0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес