Зареждане

Най-яките бради в ММА

Най-яките бради в ММА
Публикувано на: Май 19, 2014 в 18:36 ч
Снимка: Bgsport.bg
Единственото по-мъжкарско нещо от това да си ММА боец е да си ММА боец с брада.

Пускането и поддържането на брада не е лесна задача. Изисква се добър баланс между гените и сериозна грижа за да изглежда това окосмяване респектиращо.

Предлагаме ви списък с ММА бойци, които са запомнящи се с техните постижения в брадинарството.

Johny Hendricks

 

Няколко думи: уважавайте брадата. Шампионът в полу-средната категория е известен с брадатия си имидж и трудно бива разпознат бръснат.
 

Travis Browne

 

Брадата на Browne послужи за мишена на Fabricio Werdum, но нека това не ви залъгва - "Hapa" е опасен!
 

Kimbo Slice

 

Интернет сензацията, превърнала се в UFC боец, а в последствие и в професионален боксьор, има имиджа на опасен уличен биткаджия и брадата го подчертава.
 

Jon Jones

 

Jon Jones и баскетболистът от NBA, Lebron James, имат много общо: и двамата са шампиони, и двамата са спонсорирани от Nike, и двамата са доста успешни на тяхната възраст, и двамата са доста оплювани за едно тяхно решение (включването към отбора на Heat за James и отказа на Jones да участва в UFC 151). Те имат и еднаква форма на брадата.
 

Court McGee

 

Ако това да изглеждаш като амиш се възприеме за готино, то боецът от полу-средната категория на UFC, Court McGee щеше да е най-якия. За негово съжаление нещата не стоят така, но брадата му си остава уникална.
 

Kotetsu Boku

 

Рядко се срещат японски бойци с брада и мустаци, но този бивш шампион от ONE FC разчупва стереотипите. Брадата, в комбинация с татуировките на якуза, са доста респектиращи атрибути.
 

Roy Nelson

 

Roy Nelson един ден може да бъде и Дядо Коледа. Неговата брада е толкова гъста, че може да бъде дом на поне едно ято птици.
 

Jon Fitch

 

Стилът на игра на Jon Fitch може и да е доста консервативен, но заигравката му с брадата е добра. Боецът от WSOF обича да стилизира окосмяването си постоянно.
 

Michael Chiesa

 

Ако спаднем Roy Nelson, ще получим Michael Chiesa. Гледайки тази снимка се чудим само едно - колко шампоан изразходва победителя от TUF при едно къпане?
 

Evan Tanner

 

Бившият шампион в средната категория обичаше приживе да прекарва времето си като пещерняк в пустинята. Докарваше го и на вид.
 

Brock Lesnar

 

Страшилището в тежката категория си пусна брада, за да изглежда още по-опасен.
 

Tank Abbott

 

Този боец от старата школа е от хората, с които не искате да си имате вземане-даване на улицата, а и на ринга. Abott беше олицетворение на варварството в ранните години на ММА.
 

Деян Топалски

 

Майка България е раждала, раждала, ражда и сега юнашки деца. Деян Топалски е едно от тях. Носи се слух, че е започнал да пуска брадата си още от втората си годинка за да се стигне до наши дни - в които всеки момент очакваме да го потърсят от Холивуд, за да изиграе ролята на крал Ричард - Лъвското сърце.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес