Най-големият сайт за бойни спортове

       

Най-яките бради в ММА

Най-яките бради в ММА
Публикувано на: Май 19, 2014 в 18:36 ч
Снимка: Bgsport.bg
Единственото по-мъжкарско нещо от това да си ММА боец е да си ММА боец с брада.

Пускането и поддържането на брада не е лесна задача. Изисква се добър баланс между гените и сериозна грижа за да изглежда това окосмяване респектиращо.

Предлагаме ви списък с ММА бойци, които са запомнящи се с техните постижения в брадинарството.

Johny Hendricks

 

Няколко думи: уважавайте брадата. Шампионът в полу-средната категория е известен с брадатия си имидж и трудно бива разпознат бръснат.
 

Travis Browne

 

Брадата на Browne послужи за мишена на Fabricio Werdum, но нека това не ви залъгва - "Hapa" е опасен!
 

Kimbo Slice

 

Интернет сензацията, превърнала се в UFC боец, а в последствие и в професионален боксьор, има имиджа на опасен уличен биткаджия и брадата го подчертава.
 

Jon Jones

 

Jon Jones и баскетболистът от NBA, Lebron James, имат много общо: и двамата са шампиони, и двамата са спонсорирани от Nike, и двамата са доста успешни на тяхната възраст, и двамата са доста оплювани за едно тяхно решение (включването към отбора на Heat за James и отказа на Jones да участва в UFC 151). Те имат и еднаква форма на брадата.
 

Court McGee

 

Ако това да изглеждаш като амиш се възприеме за готино, то боецът от полу-средната категория на UFC, Court McGee щеше да е най-якия. За негово съжаление нещата не стоят така, но брадата му си остава уникална.
 

Kotetsu Boku

 

Рядко се срещат японски бойци с брада и мустаци, но този бивш шампион от ONE FC разчупва стереотипите. Брадата, в комбинация с татуировките на якуза, са доста респектиращи атрибути.
 

Roy Nelson

 

Roy Nelson един ден може да бъде и Дядо Коледа. Неговата брада е толкова гъста, че може да бъде дом на поне едно ято птици.
 

Jon Fitch

 

Стилът на игра на Jon Fitch може и да е доста консервативен, но заигравката му с брадата е добра. Боецът от WSOF обича да стилизира окосмяването си постоянно.
 

Michael Chiesa

 

Ако спаднем Roy Nelson, ще получим Michael Chiesa. Гледайки тази снимка се чудим само едно - колко шампоан изразходва победителя от TUF при едно къпане?
 

Evan Tanner

 

Бившият шампион в средната категория обичаше приживе да прекарва времето си като пещерняк в пустинята. Докарваше го и на вид.
 

Brock Lesnar

 

Страшилището в тежката категория си пусна брада, за да изглежда още по-опасен.
 

Tank Abbott

 

Този боец от старата школа е от хората, с които не искате да си имате вземане-даване на улицата, а и на ринга. Abott беше олицетворение на варварството в ранните години на ММА.
 

Деян Топалски

 

Майка България е раждала, раждала, ражда и сега юнашки деца. Деян Топалски е едно от тях. Носи се слух, че е започнал да пуска брадата си още от втората си годинка за да се стигне до наши дни - в които всеки момент очакваме да го потърсят от Холивуд, за да изиграе ролята на крал Ричард - Лъвското сърце.

0 споделяния
FB Сподели

Свързани Статии

ММА бойци, които изглеждат като наркомани по време на кантар

ММА бойци, които изглеждат като наркомани по време на кантар
Кантарът преди срещите поражда някои изключително рискови и вредни практики сред гладиаторите. Само заради малкото преимущество бойците се подлагат на брутално гладуване и дехидратация.
Статии » май 31, 2016 (5)
цялата статия

Вижте какво пие 'Планината' всеки ден, за да поддържа огромния си размер

Вижте какво пие 'Планината' всеки ден, за да поддържа огромния си размер
Той е един от най-силните мъже в света и приема шейковете доста сериозно.
Статии » октомври 20, 2016 (1)
цялата статия
Мнения в Facebook