Зареждане

Street Fighter - по-истински от всякога

Street Fighter - по-истински от всякога
Публикувано на: Март 30, 2016 в 08:00 ч
 
За запознатите с легендарната поредица Street Fighter следното видео най-вероятно ще бъде върхът на гениалността, придружен от безмерно количество носталгия.
 
А за останалите, които не са имали честта да блъскат машинките по залите... най-вероятно ще изглежда като най-абсурдното нещо, на което са ставали свидетели.
 
В играта има известно бонус ниво, в което играчът се опитва да натрупа максимален брой допълнителни точки, стараейки се да направи оставена безнадзорно кола просто непознаваема за собственика ѝ.
 
Откровено казано, нямаме идея към какво се стреми каратистът от видеото - дали някакво спонсорство или пък просто таи надежда да се срещне с някоя чаровна Chun Li на следващото косплей събрание, но има ли и значение всъщност. Каквото и да е, атрактивният каратист оставя безпощадни следи всеки път, когато докосне злочестия автомобил с някой от емблематичните за Ryu (героят от играта) удари.
 
Боецът от видеото е Paul "The Kicking Machine" Wordsworth, 3-ти дан, инструктор по кикбокс и британски шампион, който също изучава джиу-джицу, муай тай и ММА.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес