Зареждане

На пазар с бодибилдъра Victor Martinez

На пазар с бодибилдъра Victor Martinez
Публикувано на: Февруари 10, 2019 в 16:43 ч
По думите на водещия на рубриката, която ще ви покажем след малко, Victor Martinez, от всички бодибилдъри, включили сме в проекта, е най-приятната компания за пазар.

Атлетът от MHP и IFBB посещава известен брой магазини за хранителни стоки няколко пъти седмично, за да си набави всичко необходимо за захранване на тялото му.

Причината се крие в това, че той си има определени магазини за всяко отделно нещо - различни предпочитания, що се отнася до вкуса, текстурата и цената.

В следното видео ще се пуснем на пазар с Victor докато пазарува в любимите си вериги магазини.


Плодове и зеленчуци


Започваме с първата дестинация на Victor - Trader Joes, откъдето бодибилдърът предпочита да си пазарува повечето плодове.

Допада му идеята, че веригата предлага органични продукти на разумна цена. Плодовете, на които набляга са банани, ябълки, авокадо, крущи, праскови и нарязано манго.

Друго, което често слага в кошницата, са картофи, ягоди и яйца.

Общо взето, на седмична база Victor харчи около 300-400 долара за храна.

Запътваме се към следващия магазин - Whole Foods, където Victor, веднага с влизането бива привлечен от гроздето. Изключително му харесва текстурата на органичното грозде, предлагано от веригата. Толкова му допада дори, че не възразява да плати повечко за него.

Типично по доминикански, Victor си купува и плантейн. След това в количката хвърля и няколко бели сладки картофа. Единствено в този магазин, твърди той, успява да ги намери.


Протеини и въглехидрати


В същия магазин Victor пазарува и храна, богата на протеини. В това число влизат атлантическата сьомга, нюйоркският стек и пилешките гърди. Освен плодовете и картофите, за въглехидрати атлетът обича дълъг ориз и ирландски овесени ядки.

Последната спирка е ACME, където Victor си взима т.нар. 'изкуственяци'.

Тук той пазарува зехтин, бисквити, Gatorade и диетична кола.

Gatorade-ът той използва след тренировки като източник на въглехидрати, а и за да се хидратира, възстановявайки и гликогена в тялото си.

А ето и самото видео от разходката:


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес