Най-големият сайт за бойни спортове

       

На пазар с бодибилдъра Regan Grimes

На пазар с бодибилдъра Regan Grimes
Публикувано на: Март 10, 2019 в 16:09 ч
Професионалният атлет на IFBB и Primeval Labs, Regan Grimes, покани журналисти на пазар за ежедневни продукти.

Приключението, което можете да видите по-долу, започва с любимия магазин на Grimes - Smart & Final, във Venice, California.

Но нека видим и какво слага по принцип в пазарната си количка Regan.


На пазар с Regan Grimes


Преди всичко той се отправя към натуралното говеждо. Основните източници на протеини в диетата му са чистото говеждо месо, пилешките гърди, пуешкото и сьомгата. Предпочита да разнообразява с всички източници.

Преди тренировка Regan пие чаша ледена напитка от Starbucks, с добавка - една лъжичка Mega Pre White. Този продукт го напомпва, докато кафето му позволява да контролира по-добре количеството кофеин, което вкарва в тялото си.

Друг източник на протеини, до който той често прибягва за закуска са яйчените белтъци. Не винаги ги яде, но това е чист и лесен за обработка източник на протеин.

От млечните продукти той предпочита гръцки йогурт. Хапва го за десерт, за да си набави допълнително протеини.

На шега бодибилдърът добавя и 4 големи торби с настъргано сирене в количката, като казва, че това е неизбежен елемент от диетата му и при всяко хранене изяжда и по половин килограм от него.

Любимата му подправка е хималайската сол. Той осолява наистина много своите ястия, но препоръчва да се пие ежедневно и много вода, за да може тялото да се чисти.

От напитките Regan харесва диетичните видове, както и студен чай от праскова. Често прибягва до овкусени течности, за да си набавя достатъчно от тях на ежедневна база. Той също си набавя и голяма част от хранителните вещества със сокове - харесва с горски плодове.

Един от любимите му източници на въглехидрати са зърнените закуски. Този път той избира сладки медени гевречета. Няма конкретни източници на въглехидрати. По-скоро гледа да си набави определено количество. Така има свободата да се наслаждава повече на това, което яде.

Когато не се подготвя активно, Regan си угажда и с паста. Това все пак е изключително лесен начин да си набави въглехидрати. Този път се готвим за тънки спагети с домати и босилек.

Споделя, че обича също да хапва плодове след повечето от храненията си. Сред любимите му са ябълките, бананите, боровинките и гроздето.
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Статии

10 съвета за хранене за начинаещи

10 съвета за хранене за начинаещи
Следвайте тези 10 основни съвета за да увеличите силата и възстановяването си.
Статии » януари 9, 2014 (2)
цялата статия

10 факта за въглехидратите, които са всъщност пълни лъжи

10 факта за въглехидратите, които са всъщност пълни лъжи
Из медиите се въртят какви ли не лъжи спрямо въглехидратите. Подготвили сме някои от тях, за да си наясно как стоят нещата в действителност и да си направиш най-добрата диета, която да спазваш.
Статии » ноември 27, 2018 (1)
цялата статия
Мнения в Facebook