Зареждане

На пазар с бодибилдъра Regan Grimes

На пазар с бодибилдъра Regan Grimes
Публикувано на: Март 10, 2019 в 16:09 ч
Професионалният атлет на IFBB и Primeval Labs, Regan Grimes, покани журналисти на пазар за ежедневни продукти.

Приключението, което можете да видите по-долу, започва с любимия магазин на Grimes - Smart & Final, във Venice, California.

Но нека видим и какво слага по принцип в пазарната си количка Regan.
 

На пазар с Regan Grimes


Преди всичко той се отправя към натуралното говеждо. Основните източници на протеини в диетата му са чистото говеждо месо, пилешките гърди, пуешкото и сьомгата. Предпочита да разнообразява с всички източници.

Преди тренировка Regan пие чаша ледена напитка от Starbucks, с добавка - една лъжичка Mega Pre White. Този продукт го напомпва, докато кафето му позволява да контролира по-добре количеството кофеин, което вкарва в тялото си.

Друг източник на протеини, до който той често прибягва за закуска са яйчените белтъци. Не винаги ги яде, но това е чист и лесен за обработка източник на протеин.
 

 
От млечните продукти той предпочита гръцки йогурт. Хапва го за десерт, за да си набави допълнително протеини.

На шега бодибилдърът добавя и 4 големи торби с настъргано сирене в количката, като казва, че това е неизбежен елемент от диетата му и при всяко хранене изяжда и по половин килограм от него.

Любимата му подправка е хималайската сол. Той осолява наистина много своите ястия, но препоръчва да се пие ежедневно и много вода, за да може тялото да се чисти.

От напитките Regan харесва диетичните видове, както и студен чай от праскова. Често прибягва до овкусени течности, за да си набавя достатъчно от тях на ежедневна база. Той също си набавя и голяма част от хранителните вещества със сокове - харесва с горски плодове.

Един от любимите му източници на въглехидрати са зърнените закуски. Този път той избира сладки медени гевречета. Няма конкретни източници на въглехидрати. По-скоро гледа да си набави определено количество. Така има свободата да се наслаждава повече на това, което яде.

Когато не се подготвя активно, Regan си угажда и с паста. Това все пак е изключително лесен начин да си набави въглехидрати. Този път се готвим за тънки спагети с домати и босилек.

Споделя, че обича също да хапва плодове след повечето от храненията си. Сред любимите му са ябълките, бананите, боровинките и гроздето.

0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес