Най-големият сайт за бойни спортове

       

'Албанския убиец' или може би най-странното влизане в клетка

'Албанския убиец' или може би най-странното влизане в клетка
Публикувано на: Юни 14, 2016 в 09:00 ч
 
Виждали сме какви ли не странни идеи за влизане в ринга или клетката през годините, но “Албанския убиец” на Eiraldi е може би най-странното хрумване от всички.


Eiraldi, който по една или друга причина, се нарича просто така, е боец-аматьор, който в това видео се изправя срещу Andy Gray на UFS 7 в Мичиган през 2011 година.

Докато камерите снимат, ще видите как Eiraldi спира на входа на арената, носейки бяла тениска, макар и после да се види, че вероятно якето е било по-добра идея.

Махайки своята тениска, боецът изведнъж я мята с ярост на земята. За да го направи после пак, и пак, и пак, явно опитвайки се да “убие” собствената си дреха. В този момент вероятно всички вие се чудите, с какво тениската е заслужила подобна участ? Да не би да му е направила нещо? Или може би е имала петна, които той просто не може да изпере? Или пък просто не му харесва материята? Истински отговор вероятно никога няма да получим.

Шоуто на “Албанския убиец” обаче продължава. Той започва видимо да се напъва да покаже някой друг мускул, макар и да е съмнително, доколко разполага с такъв по цялото си тяло, правейки и странни, дори тревожни физиономии, сякаш адски много му се ходи до тоалетна.

Преди да започне двубоя, Eiraldi прави и някакви странни заклинания, които наподобяват нещо средно между шамански движения и молба към Господ. Съжаляваме, но ни е трудно да ви ги дешифрираме, може би вие ще опитате?

Следва един не особено впечатляващ мач, при който и двамата бойци показват до голяма степен странен маниер на страйкинг, който бихме оприличили на гимназиален бой между ученички, спорещи за някое момче.

Впечатляващото е, че “Албанския убиец” всъщност печели мача си, карайки съперника си да се предаде, като е трудно да определим и реакцията му след двубоя - дали е щастлив, дали всеки момент ще се разреве или просто наистина му се ходи до тоалетна. 

0 споделяния
FB Сподели

Свързани Статии

Най-яките мустаци в ММА

Най-яките мустаци в ММА
След брадите, идва ред на мустаците. ММА е комбинира в себе си силата и познанията във воденето на бой и като цяло е един от най-мъжките спортове.
Статии » май 30, 2014 (6)
цялата статия

Street Fighter - по-истински от всякога

Street Fighter - по-истински от всякога
За запознатите с легендарната поредица Street Fighter следното видео най-вероятно ще бъде върхът на гениалността, придружен от безмерно количество носталгия.
Статии » март 30, 2016 (3)
цялата статия
Мнения в Facebook