Зареждане

7 ужасно болезнени момента в ММА

7 ужасно болезнени момента в ММА
Публикувано на: Юни 25, 2018 в 20:38 ч

Кой фен на свободните боеве не обича от време на време да попадне на някоя кървава и ужасяващо болезнена битка. За щастие, естеството на спорта е такова, че подобни моменти някак просто не липсват. За да направим нещата още по-вълнуващи обаче този път събрахме 7 зловещи мига от историята на ММА:


Strikeforce побоят
ТОва лудо меле стана по време на Strikeforce: Nashville след като Jake Shields триумфира срещу Dan Henderson. Малко след победата в клетката връхлеття Jason "Mayhem" Miller и прекъсна интервюто на Shields, запитвайки кога ще получи реванш за титлата. Shields не беше щастлив от това прекъсване и започна да бута Miller с помощта на съотборника си Gilbert Melendez. Nick Diaz, който също е съотборник на Shields, се намеси и удари Miller, с което сякаш прикани брат си Nate и останалите от Team Gracie да се включат в забавата. Като резултат имахме едно запомнящо се меле, по време на което коментаторите постоянно припомняха, че всичко се излъчва по националната телевизия.


Mark Hominick и неговата подутина
Hominick се би ожесточено с Jose Aldo на UFC 129, но загуби със съдийско решение. На всичкото отгоре си прибра и сувенир от срещата - огромен хематом, който приличаше на рог. Въпреки щетата, той спечели уважението на публиката. Да се надяваме се е прибрал веднага вкъщи, че да се излекува.


Cheik Kongo срещу Pat Barry
Kongo и Barry се биха на UFC on Versus 4, а срещата им претърпя неочакван обрат. Barry отприщи серия от брутални удари по своя противник и чак коментаторът Joe Rogan беше изненадан, че съдията оставя двамата бойци да продължат. Изведнъж обаче Kongo намира сили и с два десни удара успява да повали Barry и да спечели срещата. Не може да се счита за завръщане обаче, тъй като Kongo винаги си е бил на върха.


Anderson Silva си чупи крака
Реваншът между Anderson Silva и Chris Weidman от UFC 168 завърши изключително болезнено за Silva. Weidman успя да контрира един от ритниците на Silva, оставяйки го с две счупени кости. От тогава кариерата на Silva не беше вече същата.


Кървавата битка на B.J. Penn и Joe Stevenson
Срещата между B.J. Penn и Joe Stevenson от UFC 80 приключи буквално в кървища след като Stevenson си цепна челото. Това обаче не попречи на Penn да довърши противника си със серия жестоки тупаници преди да го задуши. Penn излезе печеливш от цялата среща, а Stevenson предполагаме директно се е отправил към душа.


Ритникът на Edson Barboza срещу Terry Etim
Понякога само едно движение може да прати боеца по очи на пода. И това точно се случи, когато Edson Barboza ритна в главата със завъртане Terry Etim на UFC 142. Etim беше приспан, а и от тогава имаме един от най-добрите ритници в историята на UFC.


Demetrious Jonhson с летящия си армбар
Johnson си оправда псевдонима "Mighty Mouse" с впечатляващото движение, с което повали Ray Borg на UFC 216. Хората го наричат "The Mighty Wiz-Bar" - Johnson хвана Borg в суплекс, който превърна в последствие в армбар. Резултатът - неописуема хватка, която и до ден днешен се счита за един от най-добрите събмишъни в историята на спорта.


Stefan Struve срещу Denis Stojnic
Срещата между Stefan Struve и Dennos Stojnic от UFC 99 не остави феновете жадни за кръв. Stojnic със своите удари успя да сцепи главата на Struve и цялата клетка стана в кръв. Това обаче не попречи на Struve да се качи на гърба на противника си и да го задуши. Добра работа, Struve. А сега ходи да се лекуваш...

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес