Зареждане

5 слаби звезди, които се превърнаха в зверове

5 слаби звезди, които се превърнаха в зверове
Публикувано на: Декември 7, 2017 в 15:00 ч
 
 Някои трупат мускулна маса без особени усилия, докато други нямат този късмет. Хората, желаещи да наедреят и да станат по-силни са с всякакви тела, но е безспорно, че слабите по рождение са обединени около една и съща кауза - да затворят устите на критиците. Тези решителни момчета преминават през всякакви предизвикателства като товарни влакове.
 

Colin Kaepernick

 

 
 
Не са малко хората с дължината на Colin Kaepernick от бейзболните му години. На снимката вляво бихте си помислили, че с лекота би бил отвян от по-силен вятър, но критиките около преместването му в NFL той решава да вземе нещата в свои ръце и да опровергае всички, които са срещу него. Той тренира отдадено рамо до рамо с гиганти като Clay Matthews и CJ Spiller, шест дни в седмицата по 4-5 часа, когато няма мачове. Тренировките му включват традиционни упражнения с тежести, както и с ластици. Любимото му упражнение е тягата на един крак. Всичко това, допълнено с една високопротеинова диета води до резултатите, които виждаме в момента. Промяната му тревожи дори и неговия треньор, Jim Harbaugh, който го съветвал шеговито да не става прекалено мускулест. Главният фокус на Colin бил да увеличи силата си, без да губи скорост и ловкост. Изглежда е успял, имайки предвид как се движи на терена в днешно време.
 

Brandon Lily

 

 
 
Brandon Lily е един от най-бруталните пауърлифтъри, които могат да бъдат срещнати в наши дни. Известен с Cube методиката си за увеличаване на силата, той прави триото "клек, лежанка и тяга" с общо близо един тон. През годините Lily се развива до такава степен, че на снимките от 20-те си години даже не можем да го познаем. По пътя си към върха той тренира и с легендарния Louie Simmons. В по-сериозните си моменти, Lily приема по 7000-8000 калории дневно. Дори самите цифри ни карат да ни се вие свят.
 

Tom Hardy

 

 
 
Дали ще се бие срещу Батман като един от най-зловещите злодеи или ще показва уменията си в свободните боеве, Tom Hardy винаги е успявал да натрупа необходимото количество мускулна маса. За да наедрее, той залага на традиционните клекове, лежанка и тяга, като в същото време изяжда и по 4000 калории дневно. Въпреки че не се препоръчва, той все пак приема сериозно количество течни калории под формата на шейкове със сладолед, мляко, фъстчено масло и прокламира, че "трябва да се яде пица при всяка възможност". Може би не е най-добрият съвет, но това не му пречи да изглежда впечатляващо.
 

Dwight Howard


Dwight Howard безспорно е плашеща фигура, когато е на терена. Той получава критики и бива предизвикан да натрупа маса от Charles Barkley, в следствие на които Howard посвещава свободното си време на вдигането на тежести. Сега той вдига 163 килограма от лежанка, което определя и като любимото му упражнение. За него вдигането на тежести се е превърнало в неизменна част от доброто му представяне на терена. Със своите впечатляващи размери Howard се нарежда сред най-впечатляващите защитници в света на баскетбола.
 

Hafthor Bjornsson

 

 
 
Без значение дали сте го виждали в култовия сериал Game of Thrones или в World's Strongest Man, навярно сте запознати с размерите на Hafthor Julius Bjornsson. Трансформацията му е една от най-завидните. Той започва като невзрачен баскетболист, като само за две години натрупва цели 100 килограма, като в момента тежи около 120 кг. С всяко свое ядене Hafthor приема около килограм месо. На осезаемата си промяна той дължи възможността да се състезава в World's Strongest Man, както и актьорската си кариера. За момента той държи титлата за най-силен мъж в Исландия, като същевременно се нарежда трети в световната класация.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес