Зареждане

5 изключително редки снимки от новата книга за Rocky

5 изключително редки снимки от новата книга за Rocky
Публикувано на: Декември 17, 2018 в 20:37 ч
Закоравелите фенове на Rocky по целия свят биха били зашеметени от новата книга на Taschen "Rocky: The Complete Films". Изданието е с впечатляващите размери от 28 см на 44 см и е в обем от 328 страници - все изпълнени с редки снимки, ръкописи на Sylvester Stallone и дори послание от самия Sly. Предупреждаваме обаче, че не е за всеки, тъй като желаещите да я притежават ще се наложи да си приготвят немалката сума от $1 000 долара, ако искат да се доберат до нея.

Няма страшно обаче - нека заедно се докоснем до магията на книгата с петте кадри от нея, които ни направиха най-голямо впечатление.


Rocky (1976)


Rocky Balboa (Sylvester Stallone) срещу Apollo Creed (Carl Weathers):


В книгата Sylvester Stallone пише следното за кадъра:

"С Carl решихме да импровизираме една от боксовите сцени - тази, в която трябва да избегна серия от удари от своя противник, за да го хвана с кроше. При една от импровизациите обаче Carl си счупи палеца. Наистина го болеше много до края на битката. Всъщност, и двамата изпитвахме сериозна болка чак до края."


Rocky (1976)


На следната снимка Stallone си почива заслужено след като е тичал по стълбите на Филаделфската галерия.Rocky II (1979)


Rocky II има заснет и един алтернативен край, в който Adrian (Talia Shire) се присъединява към Rocky (Sylvester Stallone) на ринга, а публиката държи и двамата на ръце докато триумфират.Rocky IV (1985)


По време на тази сцена от Rocky IV, руснакът Ivan Drago (Dolph Lundgren) просто издивява срещу Rocky (Sylvester Stallone). Коментаторът междувременно крещи:

"В Москва не спазват правила!"Creed (2015)


Тук Donnie (Michael B. Jordan) и Rocky (Sylvester Stallone) пристъпват заедно към върха.

В книгата Stallone разкрива психологическия ефект, който филмите са оказали върху него самия:

"В Rocky Balboa треньорът на Dixon споделя, че едва когато човек премине през огън и жупел, когато е най-уплашен, когато е ранен и смазан от живота, тогава чак разбира от какво е създаден. Едва тогава може да получи уважението, което има най-голямо значение - себеуважението. Такъв беше и моят път. Цялата работа беше за спечелване на себеуважение от страна на Rocky. Сигурен съм обаче, че това ми се отрази и на мен."
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес