Най-големият сайт за бойни спортове

       

15-те най-ненормални ММА двубоя в историята на спорта

15-те най-ненормални ММА двубоя в историята на спорта
Публикувано на: Април 16, 2018 в 07:17 ч

В ранните години на смесените бойни изкуства често ставахме свидетели на всякакви извратени двубои, особено в японския Pride FC, чиято публика сякаш беше винаги възторжена, когато се правеше някакъв експеримент.

Говорим по-специално за срещи между бойци със сериозни разлики в теглото и притежаваните умения.

В следното видео са събрани 15-те навярно най-извратени срещи в историята на ММА, повечето от които, разбира се, са се провели в Япония.

Keith Hackney срещу Emanuel Yarbrough от UFC 3 е един от цветущите примери - ще кажем само, че Hackney в крайна сметка успя да надвие три пъти по-тежкия Yarbrough.

Но това не е единственият странен двубой за Yarbrough - с неговите размери, горе-долу всяко едно от участията му се превръща в атракция за феновете на спорта. Той по-късно се би и в Pride 3, срещу боец по-малък дори и от Hackney. Опонент му беше Daiju Takase, който успя да спечели срещата със събмишън след удари във втория рунд.

Единствената победа Yarbrough бележи, задушавайки Tatsuo Nakano в двубой за организацията Shooto, също японска. Окончателният му ММА резултат е 1-2.

Вижте останалите интересни двубои, които за щастие вече не се случват често, но все пак си остават незаменима част от историята на спорта:

0 споделяния
FB Сподели

Свързани Статии

Още 5 от най-тежките кантари в историята на UFC

Още 5 от най-тежките кантари в историята на UFC
Екстремното отслабване е сред най-наболелите проблеми в ММА средите и миналата седмица ви представихме 5 от най-тежките моменти от кантарите в историята на UFC.
Статии » юни 19, 2018 (0)
цялата статия

Трима татуисти критикуват татуировките на UFC бойци

Трима татуисти критикуват татуировките на UFC бойци
Трудно ще е да намерим боец от UFC, който да не е рисуван, но какво ли мислят професионалните тауисти за техните придобивки?
Статии » ноември 27, 2017 (4)
цялата статия
Мнения в Facebook