Зареждане

5 известни улични бойци, които станаха ММА звезди

5 известни улични бойци, които станаха ММА звезди
Публикувано на: Март 2, 2018 в 12:41 ч
Уличните боеве имат едва ли не невероятна слава във филмите и по телевизията, но в действителност са сред най-глупавите и опасни неща, в които можем да се въвлечем.

Повечето ММА бойци и практикуващи бойни изкуства са последните хора, които ще видите в уличен бой - не само защото нямат какво да доказват, а защото се бият в залата.

Понякога дори се случва улични бойци да навлизат в ММА средите, за да докажат нещо на другите или дори на себе си.

Често тези хора не стигат далеч, тъй като егото им не може да понесе ценностите на бойните изкуства.

Слува се обаче такива бойци да успяват да си прокарат път до големите рингове, както ще видим се е случило и със следните хора:

Eddie Alvarez


Eddie Alvarez е един такъв боец, издигнал се до висините в своята дивизия, нокаутирайки Rafael dos Anjos и отнемйки му титлата в лека категория в средата на 2016-та.Възпитаникът на Филаделфските улици разкрива, че е участвал в около 100 улични сбивания преди да навлезе в смесените бойни изкуства.Въпреки че загуби титлата си срещу Conor McGregor в UFC 205, сега той отново започна с победите, надвивайки последно Justin Gaethje - нищо чудно скоро пак да го видим с титла.

Jorge Masvidal


Jorge Masvidal е още един пример на уличен боец, издигнал се в ММА средите. Той е сред топ състезателите в полусредна категория, като е нокаутирал бойци от рода на Donald Cerrone и Jake Ellenberger.За разлика от Alvarez обаче, Masvidal си има и клипче, на което го виждаме да се раздава по време на уличен двубой.

Lee Murray


"Lighting" Lee Murray е популярна личност и навярно един от най-опасните състезатели в свободните боеве. И въпреки че в момента бива спряган като съучастник в един от най-големите банкови обири в Обединеното кралство, той имаше много потенциал в спорта.Murray можеше да бъде изключтелна ММА звезда, тъй като е невероятно талантлив. За съжаление обаче, той пропиля възможностите си с няколко погрешни решения.Легендарна улична фигура, за която се говори, че е нокаутирал Tito Ortiz в Лондон, когато Ortiz бил във вихъра си. А и значително по-едър от Murray.

Tank Abbott


Преди Kimbo Slice да се появи, Tank Abbott заемаше неговото място. Бесен и изключително опасен състезател от ранните години на смесените бойни изкуства, любимец на много фенове на спорта. Самият той твърди, че участвал в над 100 улични боя преди да влезе в Октагона на UFC. Abbott има успехи в ММА, но не се справя особено добре срещу по-сериозните си опоненти.Въпреки всичко, Abbott си остава пионер в спорта, с няколко сериозни нокаута, както виждаме и от видеото.


Kimbo Slice


Kimbo Slice е навярно най-добрият пример за уличен боец, обърнал се към свободните боеве. Той до голяма степен дължи славата си на YouTube, след като няколко от неговите сбивания станаха популярни там. Въпреки че той така и не се издигна до висините, що се отнася до уменията му, той все пак си беше зрелищен състезател. Впечатляващ си е и сам по себе си факта, че успя да стигне до UFC и да отбележи победа, започвайки с боеве по разни дворове.Вижте сами какво се случва, когато двама легендарни улични бойци се срещнат в клетката.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес