Зареждане

Лице в лице с шампиона: Георги Валентинов

Лице в лице с шампиона: Георги Валентинов
Публикувано на: Март 25, 2019 в 12:06 ч
Безспорно в наши дни един от най-атрактивните и гледаните с интерес бойци на ММА ринга е Георги Валентинов - човек с голямо сърце, кураж и умения, които с охота демонстрира над опонентите си за радост на феновете на бойните спортове.

Роденият през 1993-та година в Стара Загора боец е един от най-постоянните в този спорт атлети и затова говорят уменията му на ринга.
 
"ММА е моят спорт и винаги обичам предизвикателствата," категоричен е Валентинов.
 

 
Още на 10-годишна възраст Георги започва да тренира таекуон-до, но явно там предизвикателствата не са били на нивото, което той е търсил - затова и решава да премине към ММА.

Първата му професионална ММА битка е едва на 18 години когато за период от година той записва 6 двубоя. В цялата си кариера Георги има участие в България и в чужбина в разнообразни турнири като MAX FIGHT, Real Pain Challenge, ACB и Grand Fight Arena - верига, в която той е съорганизатор.

Повече факти за живота му, мотивацията му да тренира и интересни истории, може да чуете от самия Георги в рубриката на MMA.BG "Лице в лице с шампиона" с Ангел Караиванов, а в края ще научите и три от любимите удара на един от най-атрактивните български бойни атлети.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес