Зареждане

Silva срещу Sonnen 2 ли е най-чакания двубой?

Silva срещу Sonnen 2 ли е най-чакания двубой?
Публикувано на: Юни 5, 2012 в 13:54 ч
Снимка: deviantart.net

Когато стане въпрос за най-големите врагове в UFC, винаги изскачат няколко предложения.

BJ Penn срещу Matt Hughes, Urijah Faber срещу Dominick Cruz, Jon Jones срещу Rashad Evans, Brock Lesnar срещу Frank Mir. Списъкът може и да е по-дълъг, но наближавайки UFC 148 изглежда сме изправени пред най-голямата вражда до момента.

Шампиона в среданта категория Anderson Sivla ще направи десетата си защита на титлата, този път срещу Chael Sonnen.

Sonnen никога не е пестил своите думи към Silva през последните години и на 7-ми юли той ще има възможност да разреши проблемите си с бразилеца.

Но този двубой с голям заряд ще успее ли да продаде бързо всички билети, както всички останали големи двубои на UFC?

Мениджърът на Sonnen, Mike Roberts, смята, че двубоят определено ще постави рекорди.

"Вярвам в това. Не знам дали ще бъде най-големият двубой в историята на UFC, но вярвам че е най-чаканият двубой в историята на UFC. Такъв, който мога да сравня с Chuck Liddell срещу Tito Ortiz. Вярвам, че ще има много посетители и купувания по телевизията."

Освен многото приказки Sonnen прави и много усилия за да бъде в най-добрата си форма до момента и да бъде подготвен за атаките на Silva.

От една страна изглежда, че Sonnen не би могъл да изглежда по-добре от това, което беше при предходната среща с Silva, където той доминира в четири рунда, преди в последната минута да бъде хванат в триъгълник.

Sonnen надхвърля всякакви граници при подготовката си. Той работи с многократния граплинг шампион и финалист от Ultimate Fighter, Vinny Magahales за да подобри играта си по жиу-житцу.

"Той има страхотен лагер, страхотни състезатели идват да му помагат. Chael се раздава за този двубой повече от всеки друг до момента."

Октагона е готов за Silva vs Sonnen 2 и това се очертава да бъде най-голямото събитие за телевизонните фенове, а и един от най-очакваните реванши в историята на UFC. Но може ли да стане и най-дългоочаквания двубой в UFC от началото до днес?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес