Зареждане

Канело Алварес се издъни сериозно със заплахите към Лео Меси

Канело Алварес се издъни сериозно със заплахите към Лео Меси
Публикувано на: Декември 2, 2022 в 00:00 ч
Лионел Меси е истинско величие! Той е подкрепян дори в най-трудните моменти от кариерата си, смятан е за култов футболист и истинска легенда.

И дори след пропусната дузпа срещу националния отбор на Полша (2:0), в ключовия момент феновете продължиха да скандират: "Меси, Меси!". Легендата на Аржентина е неприкосновена, сега това стана напълно ясно. Дори звездният мексикански боксьор Саул Алварес трябваше да се извини на звездата.

Канело беше възмутен до мозъка на костите си от ситуацията с фланелката на Мексико, която лежеше в съблекалнята на Аржентина след мача. Алварес твърди, че Меси е "избърсал пода с фланелка на Мексико и знамето на страната".

Той дори заплаши Лионел, което моментално предизвика гняв в спортните среди. И свои, и чужди се разбунтуваха срещу боксьора. Капитанът на националния отбор на Мексико Андрес Гуадрадо се изказа в защита на Меси.

А аржентинският боец Сантяго Понзинибио реагира по-остро. Той не търпя такава наглост от Канело и изрази готовност да се бие с наглия мексиканец. Последната капка беше атаката срещу Алварес от легендарния Майк Тайсън.

Той реши да не стои настрана от конфликта и осъди остро некоректното поведение на мексиканския боксьор:

„Някой на име Канело заплаши Лионел Меси. Ако посмее да го докосне, ще трябва да се върна на ринга след много години.”, написа Желензият Майк.

След толкова много гневни съобщения Канело можеше само да капитулира. Алварес се уплаши или просто осъзна, че се държи неправилно, вече няма значение, защoто издънката остава. Мексиканският боксьор се обърна към аржентинската суперзвезда и се извини:

„През последните дни не бях на себе си поради страст и любов към родината си и направих неуместни коментари, така че искам да се извиня на Меси и народа на Аржентина. 

Всеки ден научаваме нещо ново, този път беше мой ред.”, написа Канело.

Самият Меси отново се държеше изключително достойно. Той коментира накратко ситуацията след победата над поляците:

„Беше недоразумение. Който ме познава, знае, че няма неуважение от моя страна. Няма за какво да се извинявам, защото не проявявам неуважение към народа на Мексико или към тениската.", сподели Меси.

Едва ли Канело е очаквал, че думите му към Меси ще предизвикат толкова бурна реакция.

Всички аржентинци се застъпиха за своя лидер и дори други мексиканци и колеги започнаха да осъждат Алварес. Следващият път боксьорът ще помисли хиляди пъти, преди да отправи толкова шумни нападки към суперзвездата на световния футбол. А Лионел за пореден път доказа, че величието му е абсолютно!

0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес