Зареждане

Умар Нурмагомедов падна в нокдаун, но доминира над дебютант

Умар Нурмагомедов падна в нокдаун, но доминира над дебютант
Публикувано на: Март 3, 2024 в 00:00 ч
Умар Нурмагомедов падна в нокдаун в битката си срещу дебютанта Бекзат Алмахан. Двамата бойци премериха сили в бой от категория петел. Срещата им беше част от картата на събитието UFC Vegas 87, което се провежда в Лас Вегас. Нурмагомедов доминира в срещата, но беше близо до загубата с нокаут.

В първия рунд Умар реши да играе в стойка с Алмахан, но бързо разбра, че е сгрешил. Бекзат вкара десен овърхенд на дагестанеца и го прати на земята. Нурмагомедов успя да се съвземе и се вкопчи за крака на Бекзат, след което го събори. Нурмагомедов вкарваше удари на своя съперник и го доминира до края на рунда.

В следващите два рунда се случи същото. Умар не искаше да играе в стойка с Алмахан и го събаряше на земята, където доминираше. Той вкарваше граунд енд паунд и записа над 10 минути контрол. Битката стигна до решение, което беше в полза на дагестанеца - (30–25, 30–26, 30–26).

В интервюто след битката Умар сподели, че не е видял този удар. Той призна, че се осъзнал, след като вече държал крака на Алмахан. Умар увеличи серията си на 17-0 и предизвика Кори Сандхаген. Двамата трябваше да се бият миналата година, но Умар се оттегли заради контузия.Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес