Зареждане

Том Аспинал: Джоунс е умен! Никога няма да се бие с мен

Том Аспинал: Джоунс е умен! Никога няма да се бие с мен
Публикувано на: Май 27, 2024 в 16:00 ч
Временният шампион на UFC в тежка категория Том Аспинал (14-3) е уверен, че бившият шампион в полутежка категория и настоящ шампион в тежка категория Джон Джоунс (27-1) никога няма да подпише договор за битка с него.

В момента Аспинал е в тренировъчен лагер за битка през юли. Том ще заложи титлата си срещу Къртис Блейдс на събитието UFC 304, което ще се проведе в Манчестър, Англия. В последните месеци Аспинал не спираше да настоява за битка срещу Джоунс, но не получи положителен отговор.

Джон се придържа към плана за битка със Стипе Миочич. Очаква се тази битка да се случи през ноември в Ню Йорк. Аспинал не спира да говори за "Bones" и вече вярва, че такава битка никога няма да има. Няма да я има, защото Джоунс е умен и не иска да поема риск.

„Бих бил много, много изненадан, ако Джон Джоунс някога подпише договор да се бие с мен. Много изненадан. Не мисля, че това ще се случи. Много съм скептичен по този въпрос. Джон Джоунс е умен човек. 

Ако бях на негово място, щях да си помисля: „Мога да се бия с 42-годишен боец, който се пенсионира, и да направя пет пъти повече пари, отколкото да се бия с Том Аспинал.” 

Определено бих направил същото като него.“, каза Аспинал пред Title Sports Network.

Кой би победил в такава битка ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес