Зареждане

Дейна Уайт: Няма да предприемаме нищо за Макгрегър, докато не се оправи

Дейна Уайт: Няма да предприемаме нищо за Макгрегър, докато не се оправи
Публикувано на: Юни 24, 2024 в 02:00 ч
Конър Макгрегър намекна за възможно завръщане в октагона по време на събитието Bellator Dublin. Ирландският боец, който е контузен от няколко седмици, се надява да може да се бие отново през август или септември. Шефът на UFC Дейна Уайт обаче вижда това по различен начин. Дейна отговори предпазливо на изявленията на Макгрегър.

Уайт признава забързаното ежедневие около Макгрегър, но подчертава, че здравето е на първо място. Той заявява, че едва когато Макгрегър се възстанови напълно, може да се обсъжда завръщане. Конър трябваше да се бие този уикенд, но се оттегли от битката с Майкъл Чандлър, защото си счупи кутрето на крака.

Сега той иска бързо завръщане, но Уайт му удари спирачката:

„Все още не знаем кога ще бъде готов. Нашият дневен ред вече е напълно зает, така че трябва да изчакаме и да видим. Няма да предприемем нищо, докато не сме сигурни, че Конър е здрав. Няма смисъл да спекулираме за септември или октомври. Той просто още не е готов.“, каза Уайт

Последната поява на Макгрегър в UFC беше през 2021 година. На UFC 264 той загуби своята трилогична битка срещу Дъстин Порие и си счупи крака. Последният път, когато Конър спечели, беше през януари 2020 г. на UFC 246, където победи Доналд Серони с технически нокаут в първия рунд.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес