Зареждане

Конър Макгрегър: Знам, че ако съм във форма, мога да победя всеки.

Конър Макгрегър: Знам, че ако съм във форма, мога да победя всеки.
Публикувано на: Юни 27, 2024 в 18:00 ч
Конър Макгрегър вярва, че предишните му загуби се дължат на контузиите, с които влезе в битката.

Но сега "The Notorious" не възнамерява да повтори подобна грешка. Изминаха около три седмици, откакто в обществото започна да изтича информация, че известният ирландски боец отменя участието си в главното събитие на UFC 303. Там трябваше да го видим срещу Майкъл Чандлър.

По-късно беше потвърдено, че причината е счупено кутре на крака на ирландеца. Конър вкарал ритник на своя спаринг партньор, но този ритник срещнат лакът и така станало счупването. След дълги години тежка работа, тези наранявания са често срещани. 

Конър скоро ще навърши 36, възрастта, на която никой UFC боец в лека или полусредна категория не е печелил шампионска титла. Оказва се, че възрастта е много важна за тези категории. Конър е категоричен, че здрав ли е, то тогава загубата е невъзможна.

„Съжалявам, че реших да го отложа отново, но не искам повече да влизам в битка с контузия. Точно затова си счупих крака в битката с Дъстин Порие. Винаги съм искал да дам битката на хората на всяка цена, но сега разбирам, че трябва да отделям повече време за себе си и здравето си.

Феновете ми заслужават да видят моята 100-процентова версия. Искам да им дам най-доброто от себе си. Знам, че ако съм във форма, мога да победя всеки. Ако вляза в битка невредим, никога не мога да я загубя.“, каза Макгрегър пред The Mac Life.

Ще видим ли Макгрегър в клетката през 2024 година ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес