Зареждане

Кормие очаква Адесаня да е ядосан в битката с Дю Плесис

Кормие очаква Адесаня да е ядосан в битката с Дю Плесис
Публикувано на: Юни 28, 2024 в 12:00 ч
Даниел Кормие говори за предстоящата битка между Дрикус Дю Плесис и Израел Адесаня.

Коментаторът и бивш шампион смята, че конфликт в личен план ще предизвика спортния гняв на Адесаня. Двамата ще се сблъскат в главната битка на UFC 305, което ще се проведе през август в Австралия.

Мъжете вече бяха планирани да се бият веднъж и си размениха много груби думи в миналото, така че тази битка ще се води на лично ниво. Личният гняв на Израел Адесаня ще го направи по-опасен в октагона от всякога. Такова е мнението на Даниел Кормие, който каза следното в интервю за ESPN:

"Харесвам този мач. Аз съм човек, който обича хаоса. Обичам, когато нещата не са толкова перфектни. Също така обичам, когато бойците не се прегръщат преди битка в октагона. Тези двамата няма да се прегърнат. Дю Плесис се бори по собствен начин и в миналото са ме наричали хейтър заради мнението ми за неговия стил. Този човек продължава да печели и печели. Сега мисля, че той влиза в битката с Адесаня като фаворит за защита на пояса си.

Този млад мъж има добра борба. Дрикус може да се боксира, има страхотно кардио, но в Израел Адесаня имаме един от най-добрите в средната категория в историята, който не иска нищо повече от това отново да стане шампион. Изи блести и в най-трудните ситуации. Изи доминира над Пауло Коста много бързо, защото му беше ядосан. Той не харесва Дю Плесис. Нямам търпение да видя тази ядосана версия на Адесаня.", сподели Кормие.

Ще успее ли Адесаня да се справи с Дю Плесис ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес