Зареждане

Tito Ortiz иска един последен двубой срещу Chuck Liddell или Forrest Griffin

Tito Ortiz иска един последен двубой срещу Chuck Liddell или Forrest Griffin
Публикувано на: Януари 3, 2012 в 13:52 ч

Едно от лицата на Ultimate Fighting Championship (UFC) и участника в Залата на славата на UFC, Tito Ortiz е със статистика от 1 победа и 5 загуби в последните си шест двубоя след като в началото на своята кариера бе неоспорим господар в полутежката категория.

След като загуби последния си двубой от Antonio Rogerio Nogueira чрез ТКО в първия рунд доста хора бяха убедени, че това е последния двубой на Ortiz в Октагона и той ще сложи край на своята ММА кариера след като е прекарал 15 години в света на смесените бойни изкуства.

Но бившият владетел на полутежката дивизия желае още един двубой преди пенсионирането си. И вече е избрал за опонент: Forrest Griffin или Chuck Liddell.

"В двубоя ми с Nogueira, получих доста тежки удари, но за щастие се разминах без счупено ребро. Бях добре ожулен, но нищо сериозно. Най-много ме болеше сърцето. Но това е нещо нормално в нашата професия. Понякога печелиш, понякога губиш. След края на всеки двубой научавам по нещо ново. Сега желая още един двубой и да прекратя кариерата си. Иска ми се той да бъде на 4-ти юли. Тогава искам да бъде деня в който се оттеглям. Може би двубой с Forrest, или отново срещу Chuck Liddell. Не знам. Ще видим какво ще решат Lorenzo и Dana. Ще говоря с тях следващата седмица и ще преценим. Искам последния ми двубой да бъде запомнен завинаги!".

 

 tito ortiz mma bulgaria

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес