Зареждане

Strikeforce стратегически се съюзи с DREAM

Strikeforce стратегически се съюзи с DREAM
Публикувано на: Август 5, 2009 в 14:09 ч

Доста натоварена година се очертава за MMA федерацията от San Jose - Strikeforce.

След като подписа договор с Fedor Emelianenko, те се установиха не само като алтернатива на UFC, но и като перспективна MMA организация.

strikeforce


Част от тази перспектива е и размяната на таланти от стратегическия съюз със японската организация DREAM.

Съвместното организиране на състезания не е било обект на дискусия, но от Fighting and Entertainment Group (FEG), собственици на DREAM, заявиха че партньорството със Strikeforce може да осигури на бойците да се състезават и в двете организации.

Това вече се е случвало с Mitsuhiro Ishida. "Endless Fighter" има реванш срещу Gilbert Melendez в Strikeforce: Carano vs Cyborg, след като настоящия шампион Josh Thomson се наложи да се оттегли от събитието на 15-ти август заради медицинска забрана.

Този съюз освен това ще позволи и на Fedor да се състезава в Япония, където той е все още много популярен заради двубоите си в PRIDE.

Собственикът на Strikeforce, Scott Coker, дори беше обявил наскоро в интервю, че има вероятност за двубой между Emelianenko и Sergei Kharitonov.

Освен това бойци, които вече са преминали през повечето си опоненти в своята категория, ще могат да намерят нови предизвикателства отвъд океана.

В заключение Strikeforce в момента има взаимоотношения с M-1 Global и DREAM. Така те имат достъп до международни състезатели, което със сигурност ще е повод за радост на феновете, като се правят двубои между звезди от различни континенти.

За всичко ново покрай Strikeforce и промяната на целия MMA свят ще бъдете осведомявани на време единствено от MMA-България.com

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес