Зареждане

Michael Bisping: Никой не се интересува от леките в категория муха

Michael Bisping: Никой не се интересува от леките в категория муха
Публикувано на: Юли 23, 2012 в 17:01 ч

Устатия боец от средната категория на UFC, Michael Bisping, показва че няма спирка при обиждането на няколко човека едновременно, като сега твърди, че двубоят му с Brian Stann в UFC 152 ще бъде истинското главно събитие за вечерта, тъй като никой не ваот свободната титла в категория муха.

“Според мен, а и според много други хора, това е главното събитие. Това е истинското главно събитие. Двама големи и силни бойци. Никой не се интересува от малките в категория муха. Гледайте нашия двубой, защото някой ще бъде нокаутиран, но това няма да съм аз.

В UFC съм от 2005-та, постоянно се бия с най-добрите в света и се справям много, много добре. Бях ограбен при двубоя си с  Chael Sonnen, ако не бях ограбен от съдиите. Мисля че заслужавам двубой за титлата. Който и да спечели този двубой, трябва да получи двубой за титлата.

Ние сме бойци, не може да влезеш в клетката и да не мислиш за победа. Трябва да си уверен, а аз съм много уверен. Тук съм от дълго време и съм добър в това, което правя. Brian е фантастичен боец, но мисля, че аз съм по-добрия от двамата. Ще направя всичко възможно за да го удрям в лицето възможно най-много пъти и той ще се опита да направи същото.”


Bisping трябваше да се изправи срещу Tim Boetsch в UFC 149, но контузия го извади от този двубой. За последно той загуби от Chael Sonnen в UFC on FOX 2, но преди това имаше записани 4 поредни победи.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес