Зареждане

Jeff Curran подписа със Strikeforce

Jeff Curran подписа със Strikeforce
Публикувано на: Октомври 22, 2009 в 07:30 ч

Бившият състезател от WEC, Jeff Curran подписа със Strikeforce, като ще вземе участие в подгряващите двубои на предстоящото на 7 ноември ММА събитие, в което един срещу друг ще се изправят Fedor Emelianenko и Brett Rogers.

 

 

Curran беше освободен от WEC, след четири последователни загуби. Важно е да се отбележи, че загубите на Curran са срещу бойците Urijah Faber, Mike Brown, Joseph Benavidez и Takeya Mizugaki. Това може би са четири от най-трудните задачи за боец в лека категория, като всички двубои са проведени в период от 20 месеца.

 

"Реших да се бия в Strikeforce, защото към този момент, вниманието на много хора е насочено натам, поради предстоящия двубой между Fedor Emelianenko и Brett Rogers, а и всичко това ще бъде в родния ми град", заяви Curran.

 

Curran тренира в Curran Martial Arts в Crystal Lake, което е на точно 40 минути с кола от Sears Centre Arena, където се е състезавал през ноември 2006, когато спечели чрез спорно решение двубоя си срещу настоящият боец свръх-лека категория от WEC Rafael Assuncao в ММА турина X-treme Fighting Organization 13: Operation Beatdown.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес