Зареждане

Frank Mir: Бойците от тежката категория на Strikeforce ще вдигнат нивото на UFC

Frank Mir: Бойците от тежката категория на Strikeforce ще вдигнат нивото на UFC
Публикувано на: Декември 20, 2011 в 12:44 ч

Бившият шампион на Ultimate Fighting Championship (UFC) в тежка категория Frank Mir му е омръзнало от двубой реванши в неговата дивизия. Може би по този начин може да се обясни, защо е толкова щастлив, че бойците от Strikeforce се присъединяват към UFC.

Ето какво заяви Mir пред ESPN:

"Нямаше достатъчно добра конкуренция сред нас. Сливането с тежката категория на Strikeforce е добър ход. Всички ще спечелят от това: феновете и бойците. Още имам помня разговорите, които чувах постоянно, когато започнах да участвам в UFC: 'Да, момчета, добри сте, но тези от PRIDE ще ви сритат задника!' Не може да си представите до каква степен исках да бия с тях. Но всичко си дойде по местата, когато Nogueira и Mirko подписаха с UFC. Но все има  коментари от типа 'Да, но Fedor не е сред вас.'. Не, не искам да чувам подобни изказвания, ако някой мисли, че може да ме победи веднага може да се обади на Joe Silva и да уредим двубой! Вече  може да бъде решено в Октагона, защото цялото това бръщолевене ме подлудяваше.".

Какво мислите? От една страна е хубаво, че смятаните за най-добри бойци в тежка категория са на едно място, но липсата на конкуренция как ще се отрази за в бъдеще на спорта?

frank mir mma bulgaria

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес