Зареждане

Dana White: Хората имат грешна представа за Бразилия

Dana White: Хората имат грешна представа за Бразилия
Публикувано на: Април 1, 2012 в 17:45 ч

"По мое мнение, хората имат грешна представа за Бразилия. За първи път когато и аз посетих Бразилия бях изключително нервен и напрегнат. Една мисъл се въртеше постоянно в главата ми 'Боже, къде попаднах'. Но след това видях, че са изключително гостоприемни и приветливи хора. Не са ненормални или въоръжени, както повечето хора смятат в САЩ. Разбира се, случвали са се престъпления, но къде не се случват? Грабежи се случват и в Детройт, и в Ню Йорк, във всеки един щат на САЩ може да се случи. Да, Sonnen наговори доста кофти неща за Бразилия и всеки местен иска да види как Anderson Silva наритва задника му. Не вярвам да има човек в Бразилия, който да не иска да види това. Но няма какво друга да очаква, след тази двугодишна словесна война, която Chael води с Бразилия. Този двубой ще бъде нещо велико. Всеки ще отиде да види "най-добрият" боец в света, който е и бразилец да нарита омразният им Chael.".

На 23-ти юни ще се състои дългоочакваният двубой-реванш между шампиона на UFC в средна категория Anderson Silva и Chael Sonnen. Битката ще се проведе пред родната публика на "The Spider". Но на Chael ще му се наложи да се притеснява освен за своя противник, така също и за своята сигурност. След близо двугодишни нападки по адрес на Бразилия американецът се е превърнал в антипод номер 1 на Silva.  Но президентът на UFC Dana White е на съвсем различно мнение за бразилците, според него всичко ще бъде наред. Според White нещата, които се случват в Бразилия, могат да се случат и в САЩ. 

Какво мислите, бойци? Дали Chael ще има проблеми с феновете в Рио? Или единственият му проблем ще бъде, когато затворят вратата на Октагона и той остане очи в очи с шампиона? 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес