Зареждане

Dana White: Ако тестват NBA и NFL колкото нас, няма да има баскетбол и футбол

Dana White: Ако тестват NBA и NFL колкото нас, няма да има баскетбол и футбол
Публикувано на: Март 29, 2012 в 14:00 ч

След края на вчерашната пресконференция преди UFC 146 в Лас Вегас, атлетическата комисия на Невада (NSAC) тества случайно шест бойци, които бяха там.

Сред тях бяха и Antonio Silva и Alistair Overeem. "Bigfoot" беше хванат със стероиди през 2008-ма, а "The Reem" не е бил хващан, но постоянно се въртят слухове около него.

Dana White не беше изненадан, но беше и очарован от случилото се и заяви, че ако другите спортове бяха толкова често тествани, както UFC, тогава нямаше да има нито американски футбол, нито баскетбол, нито бейзбол, защото всички атлети ще дадат положителни резултати.

"Тествайте ги всеки път като се състезават. Тествайте ги всеки път като са на игрището. Случайно тествайте някой по време на тренировка. NFL, NBA, бейзболната лига, тествайте ги. Ще се радвам това да се случи и ще видите как ще изгърмяват постоянно състезатели. Нека го кажем така. Имаме 375 бойци на договор. Правим безброй много двубои на година. Нали? Пътуваме по целия свят, а освен това правим и много други неща. Мислите ли, че можем да преследваме всеки от нашите бойци и да го следим какво прави? Нереалистично е да преследвам всички и да ги тествам за марихуана, кокаин, стероиди и такива неща. Невъзможно е. Правим повече от всяка друга организация за спорта си. Искам да тестват бейзболистите и футболистите както тестват нас. Тогава няма да има нито футбол, нито бейзбол или каквото и да е друго, ако ги тестват както тестват нас."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес