Зареждане

Chad Mendes: Не се съмнявам, че ще победя Aldo

Chad Mendes: Не се съмнявам, че ще победя Aldo
Публикувано на: Май 12, 2011 в 15:11 ч

Според Chad Mendes, той е "просто обикновен човек." 

 
Нормалните хора обаче, не са номер едно претенденти за титлата в свръхлеката на UFC. 
 
Непобеденият боец, който бе изкушен от клетката, постигна рекорд от 4-0 срещу някои от най-добрите в свръхлеката на WEC, като Erik Koch, Javier Vazquez и Cub Swanson през 2010.
 
 
Това, което наистина привлича вниманието на феновете е неговият UFC дебют срещу боец в топ 5, а именно Michihiro Omigawa в UFC 126. Бившият борец демонстрира много подобрен страйкинг, записвайки победа със съдийско решение.
 
Неговото изпълнение впечатли и ръководството на UFC, за да бъде името му спрягано като претендент номер едно, след провелото се UFC 129. Mendes е готов да предизвика Aldo много по-скоро от 6-ти август, за предстоящото тогава UFC 133.
 
Трудно е да се повярва, че той се състезава професионално то едва три години.
 
"Честно казано, знаех, че ще се представя добре в този спорт", казва Mendes. "Да бъда борец и виждайки изпълненията на Urijah и знаейки колко добре се представя той, виждайки неговият прогрес, знаех, че и аз ще се представям така."
 
"Всеки си мисли, че Aldo едва ли не, е от друга планета... В мен няма и капчица съмнение, че ще го победя. Преди двубоят му с Hominick бях сигурен в това на 80 %, а сега съм сигурен на 100 %!"
 
Е, как смятате, има ли шанс Chad Mendes срещу шампиона Jose Aldo?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес