Зареждане

Волкановски ще е резерва за Илия Топурия срещу Макс Холоуей

Волкановски ще е резерва за Илия Топурия срещу Макс Холоуей
Публикувано на: Юли 27, 2024 в 20:00 ч
Бившият шампион на UFC в категория перо Александър Вълкановски ще бъде готов да се включи с кратко предизвестие, ако нещо се случи с Илия Топурия или Макс Холоуей.

Топурия ще направи първата си защита на титлата си в категория перо, когато се изправи срещу Холоуей, но битката не е обявена официално, но и двамата намекнаха за нея в социалните медии. След като Волкановски не получи шанс за титлата, той заяви, че ще бъде в готовност и ще е готов да замени някой от бойците, в случай че нещо се случи.

 
"Очевидно е, че това е ситуация, в която отново ще се изнервя, но знаете, че ни предстои много добра битка. Аз ще остана готов и мениджърът ми Аш няма да хареса това. Ще тренирам наистина усилено и ще съм във форма, защото ако има издънки, съм заинтересован и съм готов да се включа като резервен боец. Ще се уверя, че съм в добра форма през цялата година, защото така искам", каза Волкановски.

Би било логично Волкановски да служи като резервен боец за битката за титлата в категория перо, тъй като той вероятно ще бъде следващият подред след сблъсъка с победителя от мача между Илия Топурия и Макс Холоуей.

Александър Волкановски се съмнява, че UFC е принудила Холоуей да се изправи срещу Топурия

Въпреки че UFC все още не е обявила официално двубоя за титлата в категория перо между Илия Топурия срещу Макс Холоуей, шампионът се включи в социалните мрежи, за да заяви, че UFC е трябвало да принуди "Blessed" да приеме двубоя.

Вижте също: Илия Топурия намекна за битка в UFC 307 с Макс Холоуей: Принудиха го да приеме

Топурия беше казал, че Холоуей се е опитал да се измъкне от битката с него, но Александър Волкановски изобщо се съмнява, че това е така.

"Нека бъдем реалисти, не принуждавате Макс да се бие", каза Волкановски. "Мисля, че е всеизвестно, че Макс иска да се бие с него и мисля, че искаше да се бие с него по-скоро рано, отколкото късно. Има забавяния. Почти съм сигурен, че има забавяния, и не мисля, че това е по вина на Макс - не се опитвам да избирам страна, просто излагам факти. Нямам нищо против Илия, но няма как да насилваш Макс в този случай. Нека бъдем реалисти."

За щастие, битката е договорена, тъй като Топурия срещу Холоуей е един от най-очакваните двубои за тази година.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес