Зареждане

Anderson Silva планира да остане в средната категория

Anderson Silva планира да остане в средната категория
Публикувано на: Юли 28, 2010 в 13:57 ч

Шампиона на UFC в средната категория Anderson Silva, е отхвърлил предложение да премине в полутежката или тежката категория на организацията, заявявайки, че след предстоящата му защита на титлата срещу Chael Sonnen в UFC 117, възнамерява и занапред да остане в средната.

“Харесвам категорията в която съм и в която се състезавам, като се подготвям и занапред да остана в нея", това е заявил Silva, чрез мениджъра си Ed Soares, по време на разговор за промоутиране на основният двубой на 7-ми август.

 

Въпреки силно критикуваното представяне и защита срещу Demian Maia през април, Silva (26-4) настоява, че не се е уморил да се състезава в средната категория, където записа шест успешни защити, както и по-голямата част от професионалния си ММА рекорд, като 11-те му поредни победи в UFC.

 

Що се отнася до потенциалните супер двубои срещу шампиона в полусредната категория Georges St-Pierre и носителя на титлата в полутежката категория Mauricio “Shogun” Rua, Silva заявява, че те ще трябва да се изправят срещу него в средната категория, където възнамерява да остане до края, когато се оттегли от състезателна кариера.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес