Зареждане

Топ 5 на най-лошите решения, взимани от бойци в UFC

Топ 5 на най-лошите решения, взимани от бойци в UFC
Публикувано на: Май 10, 2017 в 06:44 ч
 
Да се биеш в клетка пред милиони зрители е най-малкото стресираща ситуация. Когато залогът е толкова висок, не е никак случайно, че историята помни някои наистина лоши решения, които бойците са правили в Октагона на UFC.


В това видео бившите бойци на UFC Kenny Florian и Brendan Schaub предоставят своите списъци от най-лошите решения, които бойци на UFC са взимали по време на среща.

Списъкът на Kenny включва някои лоши тактически решения, като например тромавият back fist на Chael Sonnen срещу Anderson Silva. Florian включва и собствения си двубой срещу Sean Sherk.

В неговия списък намираме и едно твърде ранно спиране от страна на рефер, както и ударът, който заслужи доживотна забрана да се бие в UFC на Paul Daley.

В листа на Brendan Schaub можем да видим грешката на Matt Mitrione срещу Ben Rothwell, която доведе до загубата му, както и ужасният избор на Dennis Hallman да носи speedo в двубоя му срещу Brian Ebersole.

Schaub дава за пример и случаят с Rousimar Palhares, когато бразилецът започна да празнува победа, без все още да има такава.

Вижте техния избор:

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес