Най-големият сайт за бойни спортове

       

Топ 5 на лъжите, изречени от устата на Dana White

Топ 5 на лъжите, изречени от устата на Dana White
Публикувано на: Ноември 14, 2016 в 17:27 ч
 
Няма абсолютно никакъв спор, че UFC нямаше да е това, което е днес, ако не бяха всичките усилия, които президентът на компанията Dana White е положил през годините.


Именно White е човекът, който през 2001 година инициира закупуването на UFC от страна на братята Fertitta - Lorenzo и Frank. Тогава Dana White разбира, че предходният собственик на UFC - Semaphore Entertainment Group търси купувач на ММА организацията. White реагира светкавично и се свързва със своя приятел от детинство Lorenzo Fertitta, който заедно с брат си Frank, закупува UFC. Dana White пък е назначен за президент на компанията.

С времето усилията на Dana White и братята Fertitta дават резултат, а постепенно UFC се превръща в най-голямата, успешна и престижна ММА организация на планетата. За да се стигне и до лятото на тази година, когато компанията бе продадена на WME-IMG за невероятната сума от 4 милиарда долара. И докато братята Fertitta се оттеглиха от нейното управление, то Dana White запази поста си на президент на UFC.

И макар с Dana White да е свързан целият прогрес на UFC през годините, дори и той не би могъл да отрече, че не са рядкост случаите, в които неговите думи са се разминавали с реалността в последствие. 

Почитател на UFC пък е събрал на едно място пет от най-ярките примери за случаи, когато думите на Dana White са оставали далеч от истината. Вижте за кои случаи става въпрос в следното видео:

0 споделяния
FB Сподели

Свързани Статии

Пет истории от лудия живот на Dana White

Пет истории от лудия живот на Dana White
Разговорлив, харизматичен, страстен и бекпомпромисен - спокойно можем да кажем, че друг като него начело на такава голяма организация просто няма.
Статии » януари 15, 2018 (0)
цялата статия

Още 5 истории от лудия живот на Dana White

Още 5 истории от лудия живот на Dana White
В случай, че до момента не сте разбрали какъв шемет е всъщност президентът на най-голямата MMA организация, сме ви подготвили още 5 невероятни приключения от живота на Dana White.
Статии » януари 18, 2018 (1)
цялата статия
Мнения в Facebook