Зареждане

Топ 5 на лъжите, изречени от устата на Dana White

Топ 5 на лъжите, изречени от устата на Dana White
Публикувано на: Ноември 14, 2016 в 17:27 ч
 
Няма абсолютно никакъв спор, че UFC нямаше да е това, което е днес, ако не бяха всичките усилия, които президентът на компанията Dana White е положил през годините.


Именно White е човекът, който през 2001 година инициира закупуването на UFC от страна на братята Fertitta - Lorenzo и Frank. Тогава Dana White разбира, че предходният собственик на UFC - Semaphore Entertainment Group търси купувач на ММА организацията. White реагира светкавично и се свързва със своя приятел от детинство Lorenzo Fertitta, който заедно с брат си Frank, закупува UFC. Dana White пък е назначен за президент на компанията.

С времето усилията на Dana White и братята Fertitta дават резултат, а постепенно UFC се превръща в най-голямата, успешна и престижна ММА организация на планетата. За да се стигне и до лятото на тази година, когато компанията бе продадена на WME-IMG за невероятната сума от 4 милиарда долара. И докато братята Fertitta се оттеглиха от нейното управление, то Dana White запази поста си на президент на UFC.

И макар с Dana White да е свързан целият прогрес на UFC през годините, дори и той не би могъл да отрече, че не са рядкост случаите, в които неговите думи са се разминавали с реалността в последствие. 

Почитател на UFC пък е събрал на едно място пет от най-ярките примери за случаи, когато думите на Dana White са оставали далеч от истината. Вижте за кои случаи става въпрос в следното видео:

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес