Зареждане

Спечели зверски награди с UFC 276 и MMA.BG

Спечели зверски награди с UFC 276 и MMA.BG
Публикувано на: Юни 18, 2022 в 10:47 ч
На 3-ти юли ще се проведе ММА състезанието UFC 276, което ще включва много атрактивни битки, сред които два шампионски двубоя.

В първата от основните битки за вечерта атрактивният млад боец Шон О'Мали ще се изправи срещу опитния Педро Муньоз в категория петел. И за да подсилим напрежението преди събитието, предлагаме ти да се включиш в състезанието, като дадеш своята прогноза за гореспоменатия двубой.

Участието в играта приключи. Победителите ще бъдат изтеглени през седмица и ще се свържем с тях по телефон.


Трима от позналите ще спечелят зверски награди:
  • Оригинална тениска Monster Energy
  • Здрава раница с много отделения Monster Energy
  • Черни ММА ръкавици Monster
О'Мали (15-1) се изправя срещу сериозна конкуренция в лицето а Муньоз. Американецът в момента наниза поредна серия от три убедителни успеха, а звездата му изгря в Dana White Contender Series. Той дебютира с 4 поредни победи, преди да бъде победен с ТКО от Марлон Вера, но сега отново е набрал скорост и не смята да спира.

Мунюз (19-7) е в серия от няколко загуби, но само срещу бивши и настоящи шампиони - Алджамейн Стърлинг, Франки Едгар, Хосе Алдо и Доминик Круз. Той обаче има победи с нокаути над Коди Гарбранд и Брая Карауей, както и със събмишън над Роб Фонт.

Включете се в прогнозата за UFC 276 и трима от позналите ще бъдат изтеглени на случаен принцип и ще получат зверските си награди в седмицата след събитието. Успех!

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес