Най-големият сайт за бойни спортове

       

Най-тежките моменти на Floyd Mayweather

Най-тежките моменти на Floyd Mayweather
Публикувано на: Август 21, 2017 в 08:00 ч
 
Два съвсем различни свята ще се сблъскат на 26-ти август, когато непобедената легенда в бокса Floyd Mayweather ще се изправи срещу суперзвездата на UFC Conor McGregor в това, което със сигурност ще бъде едно от най-големите боксови събития за всички времена.
 
В този видеоклип ще видим едни от най-тежките моменти на Mayweather на ринга и това ще ви накара да се зачудите дали Conor може да стигне до него, както това са направили някои от предишните опоненти на "Money".
 
Докато Mayweather очевидно е защитен гений, може би най-добре защитаващият се боксьор за всички времена, той все още може да бъде ударен, макар и това да се е случвало доста рядко в прословутата му кариера.
 
В бойните спортове, не се заблуждавайте, дори и най-големите, най-хлъзгавите боксьори могат да бъдат ударени, но в много малко случаи Maywaether е бил разтърсен в кариерата си. Той е показал добра брадичка, която трябва да бъде взета под внимание и уважавана.
 
 
Както можем да видим във видеото, неговата битка срещу друга легенда на спорта, Shane Mosley, е доста тежка. В нея Mosley разтърси Mayweather с може би най-тежкият удар, който Floyd е получавал в кариерата си, както отбеляза и коментаторът Jim Lampley.
 
Тогава, скоро след това в същия рунд, Mosley отново разклати Mayweather с нова тежка деснячка, която заболя дори повече, отколкото първата. И все пак, въпреки големите изстрели, Mayweather успя да оцелее и да се възстанови и да спечели битката със съдийско решение.
 
Друг скорошен пример, видян във видеото, беше първата му битка срещу Marcos Maidana. Maidana имаше добра стратегия в тази битка, като я направи грозна, близка размяна на удари. В края на един от рундовете той наистина разтърси Mayweather, но като цяло не успя да пласира толкова много чисти удари като Mosley.
 
 
Общият фактор във всички тези примери за най-тежките моменти на Mayweather е способността му да остане спокоен и да оцелее. Във всички тези случаи, Maywaether показва доста твърдост, за която рядко получава кредит.
 
Дали Conor McGregor ще може да нарани Mayweather като тези момчета? Ще видим идната събота.
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Статии

Floyd Mayweather срещу Canelo Alvarez през септември?

Floyd Mayweather срещу Canelo Alvarez през септември?
След поредната победа, този път над Robert Guerrero, Floyd Mayweather вече обмисля следващия си съперник.
Статии » май 6, 2013 (1)
цялата статия

Късмет за Флойд Мейуедър с джакпот от видео покер

Късмет за Флойд Мейуедър с джакпот от видео покер
Професионалната кариера на Флойд Мейуедър се свързва с много пари, а спортистът дори е известен с прозвището „Парите” в света на бокса и в медиите.
Статии » май 27, 2018 (0)
цялата статия
Мнения в Facebook