Зареждане

Най-тежките моменти на Floyd Mayweather

Най-тежките моменти на Floyd Mayweather
Публикувано на: Август 21, 2017 в 08:00 ч
 
Два съвсем различни свята ще се сблъскат на 26-ти август, когато непобедената легенда в бокса Floyd Mayweather ще се изправи срещу суперзвездата на UFC Conor McGregor в това, което със сигурност ще бъде едно от най-големите боксови събития за всички времена.
 
В този видеоклип ще видим едни от най-тежките моменти на Mayweather на ринга и това ще ви накара да се зачудите дали Conor може да стигне до него, както това са направили някои от предишните опоненти на "Money".
 
Докато Mayweather очевидно е защитен гений, може би най-добре защитаващият се боксьор за всички времена, той все още може да бъде ударен, макар и това да се е случвало доста рядко в прословутата му кариера.
 
В бойните спортове, не се заблуждавайте, дори и най-големите, най-хлъзгавите боксьори могат да бъдат ударени, но в много малко случаи Maywaether е бил разтърсен в кариерата си. Той е показал добра брадичка, която трябва да бъде взета под внимание и уважавана.
 
 
Както можем да видим във видеото, неговата битка срещу друга легенда на спорта, Shane Mosley, е доста тежка. В нея Mosley разтърси Mayweather с може би най-тежкият удар, който Floyd е получавал в кариерата си, както отбеляза и коментаторът Jim Lampley.
 
Тогава, скоро след това в същия рунд, Mosley отново разклати Mayweather с нова тежка деснячка, която заболя дори повече, отколкото първата. И все пак, въпреки големите изстрели, Mayweather успя да оцелее и да се възстанови и да спечели битката със съдийско решение.
 
Друг скорошен пример, видян във видеото, беше първата му битка срещу Marcos Maidana. Maidana имаше добра стратегия в тази битка, като я направи грозна, близка размяна на удари. В края на един от рундовете той наистина разтърси Mayweather, но като цяло не успя да пласира толкова много чисти удари като Mosley.
 
 
Общият фактор във всички тези примери за най-тежките моменти на Mayweather е способността му да остане спокоен и да оцелее. Във всички тези случаи, Maywaether показва доста твърдост, за която рядко получава кредит.
 
Дали Conor McGregor ще може да нарани Mayweather като тези момчета? Ще видим идната събота.
0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес