Най-големият сайт за бойни спортове

       

Най-бруталните тупаници в историята на ММА

Най-бруталните тупаници в историята на ММА
Публикувано на: Февруари 12, 2018 в 12:55 ч

Кой не обича да гледа двубои с хубави тупаници. Подобни ММА срещи са атрактивни не само за закоравелите фенове на спорта, но дори и за тези, които тепърва се запознават с него.

И докато някои се оплакват, когато бойците започнат да се борят на земята, никой не възроптава, ако има брутална размяна на тупаници между бойците.

В следното видео ще можем да видим някои от най-добрите сбивания - както някои по-нови, така и почти забравени такива.

Сред най-пресните е боят между настоящият шампион в категория перо Max Holloway и Ricardo Lamas, към края на третия рунд. Срещата им се състоя по време на UFC 199 - същото събитие, в което Michael Bisping нокаутира Luke Rockhold. Въпреки неголемите очаквания, то се превърна в едно от най-добрите събития за годината.

Някои от по-старите пък включват епичния сблъсък между Frye и Takayama в Pride FC. Сред най-добрите тупалки, които са раздавани някога в клетката, са точно от този двубой. В последно време двамата бойци все още продължават да плащат цената за цялото забавление, което са ни доставяли, затова нека оценим труда им подобаващо.Друга среща, която няма как да не споменем е между Forrest Griffin и Stephan Bonnar, от финала на TUF 1. Въпреки че е по-кротка от останалите, тя все пак си остава с историческо значение. На нея до голяма степен дължим това, което е UFC в момента.
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Статии

South Park среща ММА

South Park среща ММА
Някога чудили ли сте се как биха изглеждат любимите ви бойци от смесените бойни изкуства преобразени като герои от South Park?
Статии » април 1, 2012 (8)
цялата статия

Китайската ММА школа, спасяваща бедни и сираци

Китайската ММА школа, спасяваща бедни и сираци
Основаният от ММА професионалисти клуб, Enbo Fight Club цели да помогне на бедни деца и сираци в Китай да тренират.
Статии » септември 17, 2018 (0)
цялата статия
Мнения в Facebook