Най-големият сайт за бойни спортове

       

Най-бруталните тупаници в историята на ММА

Най-бруталните тупаници в историята на ММА
Публикувано на: Февруари 12, 2018 в 12:55 ч

Кой не обича да гледа двубои с хубави тупаници. Подобни ММА срещи са атрактивни не само за закоравелите фенове на спорта, но дори и за тези, които тепърва се запознават с него.

И докато някои се оплакват, когато бойците започнат да се борят на земята, никой не възроптава, ако има брутална размяна на тупаници между бойците.

В следното видео ще можем да видим някои от най-добрите сбивания - както някои по-нови, така и почти забравени такива.

Сред най-пресните е боят между настоящият шампион в категория перо Max Holloway и Ricardo Lamas, към края на третия рунд. Срещата им се състоя по време на UFC 199 - същото събитие, в което Michael Bisping нокаутира Luke Rockhold. Въпреки неголемите очаквания, то се превърна в едно от най-добрите събития за годината.

Някои от по-старите пък включват епичния сблъсък между Frye и Takayama в Pride FC. Сред най-добрите тупалки, които са раздавани някога в клетката, са точно от този двубой. В последно време двамата бойци все още продължават да плащат цената за цялото забавление, което са ни доставяли, затова нека оценим труда им подобаващо.Друга среща, която няма как да не споменем е между Forrest Griffin и Stephan Bonnar, от финала на TUF 1. Въпреки че е по-кротка от останалите, тя все пак си остава с историческо значение. На нея до голяма степен дължим това, което е UFC в момента.
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Статии

5 известни улични бойци, които станаха ММА звезди

5 известни улични бойци, които станаха ММА звезди
Уличните боеве имат едва ли не невероятна слава във филмите и по телевизията, но в действителност са сред най-глупавите и опасни неща, в които можем да се въвлечем.
Статии » март 2, 2018 (0)
цялата статия

Още 5 от най-опасните момичета в ММА

Още 5 от най-опасните момичета в ММА
Представихме ви в предишната статия пет от най-опасните дами в ММА средите, но просто нямаше как да се ограничим само с тях.
Статии » юни 14, 2018 (0)
цялата статия
Мнения в Facebook