Най-големият сайт за бойни спортове

       

Най-бруталните тупаници в историята на ММА

Най-бруталните тупаници в историята на ММА
Публикувано на: Февруари 12, 2018 в 12:55 ч

Кой не обича да гледа двубои с хубави тупаници. Подобни ММА срещи са атрактивни не само за закоравелите фенове на спорта, но дори и за тези, които тепърва се запознават с него.

И докато някои се оплакват, когато бойците започнат да се борят на земята, никой не възроптава, ако има брутална размяна на тупаници между бойците.

В следното видео ще можем да видим някои от най-добрите сбивания - както някои по-нови, така и почти забравени такива.

Сред най-пресните е боят между настоящият шампион в категория перо Max Holloway и Ricardo Lamas, към края на третия рунд. Срещата им се състоя по време на UFC 199 - същото събитие, в което Michael Bisping нокаутира Luke Rockhold. Въпреки неголемите очаквания, то се превърна в едно от най-добрите събития за годината.

Някои от по-старите пък включват епичния сблъсък между Frye и Takayama в Pride FC. Сред най-добрите тупалки, които са раздавани някога в клетката, са точно от този двубой. В последно време двамата бойци все още продължават да плащат цената за цялото забавление, което са ни доставяли, затова нека оценим труда им подобаващо.Друга среща, която няма как да не споменем е между Forrest Griffin и Stephan Bonnar, от финала на TUF 1. Въпреки че е по-кротка от останалите, тя все пак си остава с историческо значение. На нея до голяма степен дължим това, което е UFC в момента.
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Статии

Най-добрите ММА снимки за 2011 г.

Най-добрите ММА снимки за 2011 г.
Прегледайте класацията на ММА България за най-добрите и запомнящи се снимки за 2011 г. в света на смесените бойни изкуства.
Статии » декември 28, 2011 (6)
цялата статия

5 случая, в които ММА се среща с порно индустрията

5 случая, в които ММА се среща с порно индустрията
"Аз съм любовник, а не боец" казват някои, но стане ли дума за ММА, изглежда някои звезди държат да покажат, че са и двете.
Статии » юли 16, 2018 (6)
цялата статия
Мнения в Facebook