Най-големият сайт за бойни спортове

       

Най-бруталните тупаници в историята на ММА

Най-бруталните тупаници в историята на ММА
Публикувано на: Февруари 12, 2018 в 12:55 ч

Кой не обича да гледа двубои с хубави тупаници. Подобни ММА срещи са атрактивни не само за закоравелите фенове на спорта, но дори и за тези, които тепърва се запознават с него.

И докато някои се оплакват, когато бойците започнат да се борят на земята, никой не възроптава, ако има брутална размяна на тупаници между бойците.

В следното видео ще можем да видим някои от най-добрите сбивания - както някои по-нови, така и почти забравени такива.

Сред най-пресните е боят между настоящият шампион в категория перо Max Holloway и Ricardo Lamas, към края на третия рунд. Срещата им се състоя по време на UFC 199 - същото събитие, в което Michael Bisping нокаутира Luke Rockhold. Въпреки неголемите очаквания, то се превърна в едно от най-добрите събития за годината.

Някои от по-старите пък включват епичния сблъсък между Frye и Takayama в Pride FC. Сред най-добрите тупалки, които са раздавани някога в клетката, са точно от този двубой. В последно време двамата бойци все още продължават да плащат цената за цялото забавление, което са ни доставяли, затова нека оценим труда им подобаващо.Друга среща, която няма как да не споменем е между Forrest Griffin и Stephan Bonnar, от финала на TUF 1. Въпреки че е по-кротка от останалите, тя все пак си остава с историческо значение. На нея до голяма степен дължим това, което е UFC в момента.
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Статии

10 неуспешни завръщания на бойци от UFC през 2017г.

10 неуспешни завръщания на бойци от UFC през 2017г.
Имаше определени бойци от UFC, които бяха извън играта за дълго време, но през 2017г. се завърнаха и загубиха двубоите си по унизителен начин.
Статии » февруари 6, 2018 (0)
цялата статия

5 ненормални случки от ММА двубои

5 ненормални случки от ММА двубои
За закоравелите фенове на свободните боеве няма друг спорт, който да носи със себе си толкова лудост и вълнение, колкото можем да видим в ММА двубоите.
Статии » декември 18, 2017 (0)
цялата статия
Мнения в Facebook