Зареждане

Как да загазиш в руски затвор? Спречкай се с Maxim Novoselov.

Как да загазиш в руски затвор? Спречкай се с Maxim Novoselov.
Публикувано на: Април 5, 2018 в 10:19 ч
Maxim Novoselov е бивш европейски шампион по бойно самбо, който навярно щеше да постигне много повече в бойните спортове, ако не бяха двете му присъди. Без да навлизаме в излишни детайли - за пръв път той бива осъждан малко след като служи в армията, за убийство. В интервю той определя първия си път в затвора като 'грешка'.

След като бива освобождаван през 2004-та, той става капитан на националния отбор по бойно самбо и учи на самозащита известен брой руски богаташи. Няколко години по-късно той бива обвинен в трафик на кокаин и бива осъждан отново. Сега той е на 43 години и все още лежи на топло, но изглежда не познава отчаянието. Дори в затвора Maxim тренира с останалите престъпници, помагайки им да се освободят от негативната енергия.

Mikhail Koklyaev си има собствено шоу, носещо името "True Gym". Следното видео е именно от него - в един от епизодите Mikhail посещава руски затвор, в който лежи самият Novoselov. Въпреки спокойствието и приятелската нагласа, може да се усети невероятното уважение, което печели затворникът. Уверете се сами:


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес