Зареждане

Julian Jackson - най-силно удрящият боксьор в историята на спорта?

Julian Jackson - най-силно удрящият боксьор в историята на спорта?
Публикувано на: Август 23, 2017 в 08:00 ч
 
В неотдавнашно интервю на Brendon Schaub за Big Brown Breakdown, бившият боксов шампион и спаринг партньор на Conor McGregor, Paulie Malignaggi, заяви, че макар и много хора да имат добра пробивна сила (като Conor McGregor), много малко бойци имат това, което той нарича "Божия сила". 
 
Бившият шампион на WBC в средна и WBA в супер полусредна категория Julian Jackson е със сигурност един от онези, които притежават така наречената "Божия сила".
 
В този видеоклип виждаме, че силата на Julian Jackson е наистина зривоопасна и разбираме защо опонентите му се свличат безпомощни на земята.
 
 
Съгласни сме с написаното в описанието под видеоклипа, в което се отбелязва, че със сигурност има генетично влияние върху пробивната сила. Някои хора са естествено по-силни от други. Въпреки това все пак има много техники, които са изключително важни и ако имате сила без техника, никога няма да можете да пласирате такива удари срещу толкова класни опоненти.
 
От 55-те победи в професионалната боксова кариера на Jackson, 49 от тях са с нокаут, често пристигащ по брутален начин. Като шампион, той беше на върха в края на 80-те години до средата на 90-те в средна и супер полусредна категория. През 2003-та година списание "The Ring" го класира на 25-то място в класацията за 100-те най-велики боксьори с мощни удари.
 
 
Julian Jackson (бивш професионален боксьор от 1981-ва до 1998-ма година) е трикратен световен шампион в две категории. От 1987-ма до 1990-та година той държи титлата на WBA в супер полусредна категория, а между 1990-та и 1995-та печели на два пъти титлата на WBC в средна категория. Притежавайки страхотна нокаут сила, Jackson се счита от мнозина за един от най-силно удрящите боксьори в историята на спорта.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес