Зареждане

Ъндърграунд бойните клубове на Русия

Ъндърграунд бойните клубове на Русия
Публикувано на: Април 9, 2017 в 05:38 ч
 
Добре дошли в откачения свят на руските ъндърграунд бойни клубове.


Когато чуят фразата “боен клуб”, вероятно повечето хора се сещат за популярния филм с подобно име от 1999 година с участието на Брад Пит и Едуард Нортън. Базиран на едноименния роман на Чък Паланюк, хитовият холивудски филм направи понятието “боен клуб” популярно в цял свят.

Макар и базиран на художествена творба, “Боен клуб” не е чак толкова далеч от реалността. Именно защото подобни клубове действително съществуват. Или поне в Русия.

И да, определено някои от тези “подземни” организации в Русия са наистина откачени. Ето някои от тях.

В столицата Москва съществуват група ъндърграунд бойци, известни като Ronin Family. Идеята за Ronin Family е бизнесмени и хора от хайлайфа на Русия да “изпускат парата” от своите натоварени седмици, биейки се един срещу друг за сумата от 900 долара.

Ronin Family се рекламира онлайн и продължава да расте като популярност. Известно е, че има случаи, когато участие в боевете се е ползвало дори като начин за тийм билдинг. Позволява се дори битки с ножове.


Bloody Reality


Това е пример колко нерегулиран може да бъде един ръкопашен бой. Тези двама мъже не са известни, но следващият клан е наистина популярен.


Spartak Gladiators


Някои ги описват като нео-нацисти, а други просто като футболни хулигани. Spartak Gladiators са известни с това, че обичат насилието. Често участват в предварително уговорени битки с агитките на други отбори.


Ултрасите са обвинявани и за това, че са в основата на ексцесиите, случили се по време на Европейското първенство във Франция през 2016 година.


Arrows


Идеята за Arrows Fight Club е семпла - двама мъже, без значение дали имат умения или не, влизат в ринг, обсипан с пясък.Клубът не е базиран на някое конкретно бойно изкуство, като определено всичко наподобява ММА. Но в едни доста по-импровизирани условия и без реална регулация.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес