Зареждане

5 ММА рефери, които са опасни колкото бойците в клетката

5 ММА рефери, които са опасни колкото бойците в клетката
Публикувано на: Юни 2, 2017 в 23:00 ч
 
Често се казва, че съдиите имат най-тежката работа в смесените бойни изкуства. Решенията им не само оказват влияние върху това кой ще победи и кой ще загуби, но и върху прехраната им. Това оказва невероятен натиск върху тях, особено в спорта, където бойците разчитат на бонуси за победа, за да могат да платят на треньорите си и да поставят храна на масата си.
 
Капризните фенове на MMA също добринасят за стреса: И това е добра намеса?  Защо прекрати мача? Това си е доста спорна намеса! Защо му даваш да си почива?
 
Успешните ММА рефери трябва да притежават бойни познания, за да могат да се намесят когато трябва в точния момент, така че не бива  да се изненадате, като разберете, че повечето от тях са квалифицирани бойици.
 
Агресивните фенове и ядосаните бойци да внимават, тук са пет от реферите на ММА, които могат да ви пребият:
 
5. Dan Mirgaliotta
 
Висок 193 сантиметра, тежащ 136 килограма, Dan Miragliotta e страшилище. Той също е треньор по муай тай, 5-ти ранг черен колан в Кемпо карате и тренира бразилско джу-джицу под погледа на Renzo Gracie. Олеле!
 
 
4. Leon Roberts
 
Вероятно го познавате, след ката сте гледали как задуши (rear naked choke) Nathias Frederick по време на негов мач. Leon Roberts тренира под погледа на Mark Weir (известен със своята система за далечна битка) и притежава син колан в джу-джицу школата Gracie Berra.


 
 
3. “Big” John McCarthy
 
"Big" John е може би най-известният съдия в този списък. Той ръководи битки в UFC от както организацията се появи на бял свят. McCarthy е уважаван както като съдия, така и като боец от своите връстници.


 
2. Herb Dean
 
Може би най-уважаваният съдия в ММА, Herb Dean има професионален рекорд като ММА състезате от 2 победи и 3 загуби. Dean е черен колан от 2-ра степен по джу-джицу и има коса на която би завидял дори Bob Marley.


 
 
1. Marc Goddard
 
Goddard печели първото място в списъка ни, защото може да се похвали с повече професионални ММА мача от който и да било друг в този списък. Реферът има положителен ММА рекорд от 7 победи и 6 загуби, като последната му победа бе над Ivan Serati чрез ТКО през 2007-ма година.


 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес